Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért marad lent a kuplung néha?

Miért marad lent a kuplung néha?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az alany egy 2001-es Skoda Octavia. Alkalmanként olyat produkál mostanában, hogy ha kiveszem sebességből vagy berakom sebességbe, akkor néha lent marad a kuplung. Leemelem a lábam, de a kuplungpedál lent marad. Utána rálépek ismételten és akkor feljön. De ezt tényleg csak alkalmanként csinálja. Vezetés közben eddig még nem volt ilyen gond, illetve váltani is könnyen lehet vele és az elindulásnál sincs semmi rendellenesség. Csak mint írtam, alkalmanként van ez, hogy lent marad. (Az az opció kizárva, hogy a gumiszőnyegbe akadna bele, mert már megfigyeltem mikor lent maradt, hogy semennyire sem ér bele a szőnyegbe)

Jövőhéten viszem szerelőhöz a kocsit, ő így látatlanba a munkahengert mondta, de azt mondta majd megnézi. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy más járt már-e így?

ma 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Munkahenger, plane ha gyari meg. En mindkettot csereltetnem azonnal, mert nem fogsz tudni valtani vele.
ma 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, a szerelő is az alsó és felső munkahengert mondta. Szerintem gyári még. Egyértelműen cseréltetni fogom akkor mindkettőt.
ma 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!