Körülbelül mire számítsak?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jó kategóriában írtam-e ki a kérdést, azokhoz szól, akik nem EU-s országból látogattak haza (Magyarországra) kisebb időre, és hozták az autójukat is. Szóval úgy néz ki, hogy 28 napra Magyarországra utazom az Egyesült Államokból a szüleimhez. Mivel tervezek kirándulni sokat, és nem akarok külön autót bérelni, ezért hozom magammal az ittenit. Mire kell számítanom, mikor beérkezik Magyarországra az autóm? Úgy értem, hogy például kell-e átalakítást végeztetni (lámpák, stb.), vagy mivel nem hosszú ideig lesz az országban, így nem? Illetve kérdezni fogják, hogy meddig marad az autó, ilyesmik? Kell fizetni vámot, akármit, vagy ez is kimarad (mivel nem magyarországi üzembehelyezésről van szó, hanem csak ideiglenesen lesz ott)? Hirtelen ezek jutottak eszembe. Amit én hallottam, az az, hogy átalakítani nem kell semmit, mert nem a honosítás a cél. Köszi a válaszokat!2021. aug. 10. 14:37
41/41 anonim válasza:
"ha láttok egy nagy fekete Tahoe-t az úton amerikai rendszámmal...."
Köszi a jó hírt, már úgy aggódtunk, hogy mi is lett a kicsikéd sorsa! :)
Különben -válaszokat olvasva- úgy tűnik senkit sem érdekel, hogy merre jársz.
Ahogy a kutya sem nézi, vajon melyik fekete Tahoe-nak van amcsi rendszáma?
Ebben az országban különben sincs nagy rajongótábora egy ilyen ormótlan négykerekűnek.
(talán egy temetkezési vállakozó szemet vetne rá....)
Ám a legfontosabb gondolat amit #40 megosztott:
elég sok tahó(sic) van az országban.
Értsd ahogy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!