Jogilag meg lehet verni egy gyereket, ha rajtakapod hogy szándékosan teszi tönkre az autódat?
Amikor én pár éve rajtakaptam egy gyereket, hogy lopta a szelepsapkáimat, felajánlottam neki, hogy megfojtom a saját nyelvével, ha apja idejön, azt is elásom, egy módon úszhatja meg, ha mostantól ő ügyeli, hogy más haverja se jöjjön a kocsim közelébe.
Szépen visszatekertettem vele a szelepsapkákat, adtam neki egy marék filléres fajtát, hogy azt használják, még egyszer emlékeztettem, hogy ha a kocsihoz nyúl ő vagy más, nekik annyi és mondtam, hogy léphet.
Azóta nem fogynak a szelepsapkáim és az összes kölyök a telepen előre köszön.
18! És te mondod, hogy nem tudom értelmezni?
Két pofonból lehet felfüggesztett. Verésből tényleges esélyesebb, tekintve, hogy gyerek a sértett.
Előélet sem mindegy, mert ha már volt két testi sértéses ügye, akkor három csapás alapján életfogytiglani is lehet.
Na mit szólsz, emeltem a tétet. Vagy vesznek egy nyaktilót Szegedre.
Azt értsd meg, gyereket NEM ÜTÜNK MEG, és verbális agresszió sem megengedett, mint amit valaki elsztorizott itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!