Mit él át az olyan autós, aki szándékosan próbálja visszatartani a mögötte haladót? Meggátol az előzésben mondjuk.
Ma ugyanis kifogtam egy ilyen ökröt, ma autóztam egy jót, percekre van tőlem a Bükk, és még jók is az utak, ahol biztonságos a szakasz ott gyorsabban haladok, de nem vagyok bunkó senkivel, ha előttem 5 biciklis megy, és nincs lehetőség kerülni akkor türelemmel kivárom az alkalmat.
Lefelé gyorsan jöttem, méterekkel előttem járt már ez az autós hamar mögé értem, és tartottam a követési távot, de ő úgy gondolta hogy valahol 30-40 között fog haladni a kihalt úton elég sokáig és így is tett, amikor kiraktam az indexet egyenesbe kiérve, bevágott elém és a felezőn haladt rám húzva a kormányt néha, persze felgyorsított ő is, utána meg befékezgetett, mivel nem volt dolgom és már annyira felhúzott, szerettem volna követni és megkérdezni hogy mire volt ez jó?
Persze mérgemben jó nagy sebességgel ott hagytam.
"méterekkel előttem járt már ez az autós hamar mögé értem, és tartottam a követési távot,"
Nekem ebből az jön le, hogy rátapadtál a s?ggére, ezt ő fenyegetésnek értékelte és ezért "bosszút állt".
De amúgy simán vannak akik szimplán idióták, nem kell nekik különösebb ok.
Pl. a múltkor nekem is faluban 30-cal megy a suzukis barom, az egyenesben elkezdem előzni, erre hirtelen megtalálja a gázpedált, így kb. 80-nal tudtam befejezni az előzést.
Az ilyenek általában nagyon frusztrált emberek. Munkahelyükön ők a lábtörlők, barátnőjükkel nem jó a szex - aztán ilyenkor az egész világnak törleszteni akarnak.
Én ilyenkor arra gondolok, hogy majd egyszer találkozni fog egy másik autóssal, aki nem olyan békés, mint én, majd az utánamegy, kiszedi az autójából, aztán megrendezi. Én ilyet sose fogok csinálni, de addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik, szóval egyszer majd emberére akad ő is.
Túl egyértelmű volt, mert ahogy már ment az irányjelző, és balra húztam a kormányt abban a másodpercben ő is beállt az út közepére, amikor jöttek szemből akkor húzódott vissza a sávjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!