Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy "kereskedő" hogy gondolhat...

Egy "kereskedő" hogy gondolhatja ezt normálisnak?

Figyelt kérdés

Csonti car kereskedő egy helyen így védekezik a saját hibája miatt: Mi mindig azt javasoljuk, hogy ne az utolsó fillérünkből vásároljunk egy tíz évnél idősebb járművet, hisz MINDEN HASZNÁLT AUTÓRA KÖLTENI KELL! Pláne, ha megkeressük a legolcsóbbat, vagy eleve hibásat, amit a piaci ár töredékéért vásárolunk. Ha nem értünk az autókhoz, érdemes egy szakértő segítségét igénybe venni, esetleg átvizsgáltatni a gépjárművet egy független szervizben. Ezzel elkerülhető egy több éves, és bizonytalan kimenetelű jogi procedúra.

Az a hülye aki nem vizsgáltatja át az autót, nem ők azok amiért szar kocsikat árulnak és leplezik az autók hibáit...

Ti mit gondoltok?

2021. aug. 9. 15:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Miért kellene egyből költeni egy használt autóra? Simán van költségmentes használt autó én is vettem már és nem tíz éves volt.
2021. aug. 9. 17:32
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

"nem azt mondják hogy lehet rejtett hiba, hanem elhallgatják a hibákat"

Azon lehetne vitatkozni, hogy ez így van-e vagy sem (valószínűleg igen, ezt elismerem), de hogy ilyet sehol nem írnak, az hétszentség. Kiforgatod a szavakat és a kákán is csomót keresel. Nincs jobb dolgod, mint a semmin hisztizni?

2021. aug. 9. 18:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértész valamit, de ha kereskedő lennél szerintem nem rángatna a röhögőgörcs hogy ilyenek rontják a kereskedők általános megítélését. Aztán majd ha téged ráznak át valahol jusson eszedbe hogy ne "hisztizz"

2021. aug. 9. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Baszki mintha a kereskedő direkt szart árulna, vagy mintha ő tudná, hogy az autón 3 hónap múlva be fog szarni a turbó...
2021. aug. 9. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!