Az autószalonok/kereskedők újabban miért nem rakják rá a matricájukat a hátsó üvegre?
Biztos észrevettétek már, hogy a '90-es és 2000-es évek autóin nemcsak a rendszámtábla keretén van ott a szalon/kereskedő neve - akitől újonnan megvették - hanem a hátsó üvegen is van egy matrica formájában a szalon neve és tel.száma. Főleg Suzukikon, Opeleken, Renault-kon, és Fiatokon vehető észre.
Azonban az utóbbi években nem tesznek a szalonok már ilyen matricát a hátsó szélvédőre. Mi lehet az oka ennek? Nem tetszett a tulajoknak és leszedették mikor vitték pl. kötelező szervizekre? Vagy műszaki vizsgán kötnek bele ha van valami a hátsó üvegen? Mi lehet az oka, tudja valaki?
kb mindenki leszedi, mert csak ingyen reklám a szalonnak, aztán egyre inkább romlott a megítélése
kb ugyanazért nem teszik most már ki, amiért mondjuk spam leveleket sem küld egy legalább minimális respecttel rendelkező cég
2018-ban vettem új Opelt. Nem az üvegen, hanem hátul a csomagtérajtón, a típusjelzés felett volt az adott kereskedés matricája. Ahogy hazahoztam a kocsit, a legelső dolgom volt lekapargatni. Nem fizettek azért, hoyg ingyenreklámot cipeljek az autómon. Szerintem az lenne a minimum, hogy legalább megkérdezik, hogy megengedem-e, nem csak suttyomban rácsempészik.
A második dolgom másnap volt: elmenni autósboltba és venni sima fekete egyszínű rendszámtábla tartó keretet és lecserélni. Szintén ugyanebből az okból.
Hármaska, igazán okos vagy :)
Pénzt adsz ugyanazért, amit már egyszer kifizettél.
Na nehogymá rajta legyen, hogy „Schiller Opel” a rendszám tartó kereten.
Mert hát milyen ciki és megalázó az. Pfff
Nem „Schiller Opel” volt rajta, de nem lényeg.
Igen, kiadtam majdnem 9 millió forintot. Ezután az a pár száz forint plusz tényleg a nyomorba döntött, hogy ne e gagyi leggyengébb minőségű csiricsáré bazári reklámfeliratot hordozzam az autómon, hanem olyat, ami nekem tetszik.
Ha neked ez a legfőbb indokod ellene, hogy 600Ft-ot ki kell adni, az meg a fillérszexuálás magasiskolája. Pfff
Választok egy Opel kereskedést..
Otthagyok náluk 9 ! millió forintot. (már ez elég gáz..)
De másnap az első dolgom, hogy lecseréljem a „csiricsáré bazári” rendszámtartót!?
Mert ez neked probléma.
Nem értem..de biztos velem van a baj.
Vagy mégsem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!