Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Àtakar verni a kereskedő?

Àtakar verni a kereskedő?

Figyelt kérdés

Vettem egy külföldi okmányos autót, amit már a kereskedő elmondása szerint 2 napja intéz azt mondta egy nap alatt elintézi az összes papírozást, most màr második napja várok, de lehet most sem lesz kész? Csak holnap, mi tart ennyi ideig ?? Valami navrol beszélt, hogy attól függ mennyi idő.

Szerintetek àtver ? Lelépett a foglalóval?

2021. jún. 16. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ló* mi heteket vártunk.
2021. jún. 16. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is vártam egy pár hetet mert mostanra lett időpont 15 . re, de mèg 2 nap alatt sincs meg.. ez hihetetlen...
2021. jún. 16. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem a vamudvar mindig csak másnapra adja ki a számlát.Igy csak két nap alatt lesz még a papirozás.De előtte közlekedés felügyelet, eredetiség vizsga.

Majd kormányablak.Nehezen fèr bele két napba.

2021. jún. 16. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kereskedő azzal mindenképp átvert, hogy beígérte neked az 1 napos ügyintézést, mert azt már ő is előre tudhatta, hogy esélytelen.
2021. jún. 16. 13:38
 5/8 veterán vas ***** válasza:

Mifelénk csak az okmányirodába való bejutást is hetekbe mérik.

(úgy kell vadászni az időpontfoglaló oldalon)

És az csak egyetlen eleme a procedúrának....

2021. jún. 16. 13:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Igy van arra volt időpont közlekedés felügyeletre vagy mire ... arra kellett sokat várni az eredetiség vizsga is megvan màr, akkor valós lehet ,hogy ma vagy legkèsőbb holnap kész van? Nem ver át?
2021. jún. 16. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Haveromnak tavaly 2 hét volt. És akkor még covid se akadályozott ilyeneket.
2021. jún. 16. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
kereskedőbe sose bízz, mit gondolsz miből élnek? nem fényevők
2021. jún. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!