Köteles vagyok szólni a használt autómnak a hibájáról a kereskedőnek?
Munkatársamat verte már át kereskedő, motorhibás volt az autó és eladta neki. 1 hétre rá leszakadt a tartokonzol, pedig rejtett hiba...
Munkatársam szomszédja, egy másik eset, az inyektorok szívószállal voltak megtákolva azok csereéje ilyen 500.000Ft lett volna, haver vissza vitte a passatot és a különbözeti pénzt (kb:300-400e) nem adta vissza neki a kereskedő .
A mostani autómat 3 éve vásároltam, már akkor voltak vele bajok amiről a kereskedő nem szólt.
Tetőablak kárpitja lóg, szétvan tákolva. De sose használtam, mert utálom, hogy reng a kasznti a xar utón így sose nyitom ki.
Köszi, ment a zöld!
És mi van akkor ha utólag felhív, hogy rossz volt ez és ez, de én nem tudtam róla.
Köszi, ment zöld!
Akkor se szólt, hogy rossz rajta ez akkor nem rejtett hiba.
A tetőkárpit hibája pusztán a Te figyelmetlenséged.
Ha azt mondja, hogy a futómű tökéletes, és vásárlás után kiderül hogy például a rugó törött, akkor lehet tenni valamit. (Ha nincs bizonyítéka arra, hogy mikor megvetted, semmi baja nem volt)
De senkiben sem lehet megbízni, szervíz előtte, független, nem jóskapista bebaszva.
Ha nem engedihogy elvidd, akkor azon nyomban otthagyod nem csak az autót, hanem a telepet/kereskedőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!