Vittél már be rossz/kinőtt autót használtautó kereskedőhöz beszámításba?
Milyen hibái voltak az autódnak?
Értesítetted a kereskedőt róla?
Mennyiért számolta be?
Új autó vételénél gondoltam rá. Ugyan az a márka volt az előző is, így a márkakereskedés bevette volna. Végig náluk is volt szervizelve, műszakiztatva. Esztétikailag és műszakilag is jó állapotú, karbantartott autó volt, végig vigyáztam rá, garázsban tároltam, semmit nem spóroltam el tőle, csak már korosodott, 13 éves volt.
A kereskedésben korrektül megmondták, hogy sokkal jobban járok, ha én adom el, ők is keresni akarnak rajta, nem jótékonysági intézmény, így nem tudnak piaci árat adni. De azért kíváncsi voltam mennyiért számítanák be. 700e-t ajánlottak érte, amit nem is gondoltam akkor sem megalázóan kevésnek. Az autót két napon belül ismeretségi körben 950e-ért adtam el, úgy hogy hirdetni sem kellett és még csak nem is alkudtak. Lehet többet is kérhettem volna, de én ezzel is elégedett voltam, nem kenyérre kellett az ára. Egyébként most is napi szinten látom a volt autómat, jön-megy teszi a dolgát. Nekem ez is kicsit jó érzés, hogy nem egy ismeretlen vitte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!