Vittél már be rossz/kinőtt autót használtautó kereskedőhöz beszámításba?
Milyen hibái voltak az autódnak?
Értesítetted a kereskedőt róla?
Mennyiért számolta be?
Nem műszaki állapotra értette(m).
Vagyis attól függ honnan nézzük. Nem rohadt, vagy okosba műszakin áttolós, vagy ilyesmi. Merhető olajfogyasztás nem volt. Végig vigyáztam rá, garázsban tartottam, 13 évesen is márkaszervizbe hordtam. Utángyártott vagy bontott cserealkatrészt sosem látott, csak gyárit mindenből.
Nem azt írtam, hogy öreg egy 13 éves autó, vagy hogy már semmire nem jó bontószökevény. De egy új 0 km-eshez képest nekem már mindenképp idősödő kategória.
13 év alatt 340.000 km-t pakoltam bele. Ennek a 90%-a autópálya-km, így a magas futás ellenére sem szakadt, ütött-kopott az autó. De mivel az autó nekem féligmeddig munkaeszköz, beruháztam egy újra. Egész évben, minden körülmények között, hóviharban, éjszaka, kánikulában is van hogy napi 1000km-t leautózom. Nem szerettem volna megvárni, míg a 300+e km-esben ez-az, költségesebb dolgok elkezdenek sorozatosan elfáradni, mondjuk vasárnap éjszaka az ország túlsó végében valahol a leállósávban az autópálya mentén...
Egyébként általános felhasználásra, napi futkosásra teljesen alkalmas. Arra meg is tartottam volna. Mivel ismerős vette meg, így mindig látom, hogy zokszó nélkül teszi a dolgát a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!