Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit költenél egy 15 éves...

Mennyit költenél egy 15 éves Ignisre?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek van egy, ő teljesen bele van bolondulva, úgy "tuningolja" mint valami Ferrari lenne: tuning alufelni, gumin fehérrel kiemelve a feliratok, króm kipufogóvég, egy csomó matrica, ebay-rő ilyen világító szalag menetfény-utánzat a fényszórókban, belüle ledes világatás, és ehhez hasonlók, bevallom nagyon ízléstelen a végeredmény.

Te mennyit költenél egy ilyen kocsira?

2021. aug. 6. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Én is hozzá hasonló módon "tuningolnám", össze-vissza ami éppen megtetszik
Én max egy gyári alufelnit tennék rá, esetleg egy-két kényelmi extrát
Max a fenntartására és az ápolására költenék
Csak a fenntartására költenék, semmi többre
Egyáltalán nem költenék rá, megy amíg megy, aztán belökném a Dunába
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

Egyik ismerősömnek ilyenje van, csak vasaló Swiftben, 2005-ös, optikai tuning ezerrel, króm tükrök és kipufogóvég, nagyon szánalmasan néz ki, ő meg több, mint 190 centi, nagyon röhejes, amikor egy ilyen ember egy ilyen csiri-csáré városi miniautóból száll ki. Biztos, hogy kompenzál, nem telik többre neki, hát feldíszíti, mint a karácsonyfát...

De hogy a kérdésre is, max a fenntartására és ápolására költenék. Az ismerősöd is cseszheti a "tunner Jóska ignisét, ha nekijöbbek oldalról, élve nem száll ki abból a halálautóból...

2021. aug. 6. 18:32
 2/11 A kérdező kommentje:

#1 Az én ismerősöm meg vagy 180, de a haskerülete is majdnem annyi xdd

Többen is viccből heccelik a baráti társaságból, hogy egy guruló fémdoboz, olyan mint amiben karácsonykor a sütik vannak xdd

2021. aug. 6. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem azért, de ha nekik így tetszik, akkor ezzel mi a probléma? Nem nektek kell tetszen. Mindenkinek megvan a szabad joga, hogy a saját autójával azt tegyen, amit akar a jogszabályi kereteken belül. Nem kellene ennyire foglalkozni a másikkal, mert ez már beteges.
2021. aug. 6. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 El is fogadom, csak én nem költenék egy ilyen kategóriájú autóra több százezret azért, hogy hülyén nézzen ki
2021. aug. 6. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:

De azt nem érted meg, hogy számára nem néz ki hülyén. Én ismerek olyan fickót, aki a 8 milliós Corvettre 500 forintos kínai ledes menetfényt rakott fel, hogy legyen ledes menetfénye. Abszolút nem illik az autóhoz, ráadásul az egyik oldalt hol világít, hol nem. De neki így tetszik, ennyi. Évek óta rajta van neki, így nyilvánvaló lesz@rja, hogy ki mit mond. Megint mások a 20 éves BMW-re raknak fel patika felnit, miközben a küszöb már rohad elfelé. Szóval nem vagyunk egyformák, de ha nekik ez így tetszik, akkor ez ilyen lesz.

2021. aug. 6. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem költenék esztékiaki buhera tuninkra

De akinek ez tetszik az tegye

Mindenkinek más tetszik, a saját autójával azt csínál mindenki amit akar

2021. aug. 6. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Arra költök, amire kell (pont Ignisem van, 18 éves). Minőségi olajra, szűrőre igen, felesleges "optikai tuningra" egy fillért sem. Jó gumira igen, fékfolyadékcserére, fagyállócserére igen, lemezfelni helyett eredeti gyári alufelnire igen, de kb. itt a vége.

Ja, és még jóval a nagy ledbuzéria előtt kicseréltem a belső világítást ledre, a helyzetjelzőket, rendszámvilágítást, féklámpákat ledre. Csak hogy sose égjen ki váratlanul, és látsszon is. Elől semmi kékes baromság, 4000K színhőmérsékletűek vannak benne.

2021. aug. 6. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ízlések ès pofonok. Én nagyon tisztelem azokat az embereket akik pl.: egy ilyen ignisbe vagy akár egy mezei g astrába ilyen szinten bele tudnak buzulni. Jelenleg egy mk 2-es faceliftes focusom van, utálom mint a szart, lemezfelnin (más nem is lesz rajta) amit muszáj azt rá költöm, hogy megbizható legyen, de semmi többet. Szeretem az autókat, de nekem valahogy nem itt kezdődik az “autó” ezek számomra inkább csak juss el A-ból B-be gépkocsik. Ezeknek az autóknak a Sport modelljei már más kérdés lenne (igen az ignisnek is van)
2021. aug. 7. 07:52
 9/11 anonim ***** válasza:
KIhúzatnám a MÉH telepre.
2021. aug. 7. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:
lóval?
2021. aug. 7. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!