Ilyenkor ki a hibás?
Figyelt kérdés
Ha megyek autóval az úton ahol a megengedett sebesség 50km/óra.
És előttem hirtelen befékeznek, mert az ő előtte lévő autó is hirtelen befékez.
Erre én már nem tudok megállni és bele hajtok az előttem lévőbe.
Ebben az esetben ki a hibás?
2021. aug. 3. 21:22
11/15 anonim válasza:
#10: Olvasd el még kétszer, értelmezve a 9-es hozzászólást, és megkapod a választ a kérdésedre.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 3. 23:36
13/15 anonim válasza:
"27. § (1) Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött - ennek hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni."
"(3) A jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi."
14/15 anonim válasza:
Hogyha hirtelen kiszalad eléd a szomszéd Teri néni, és hirtelen fékezel, de a mögötted lévő beléd megy, ő vagy a hibás. Mindig tarts egy kicsivel több távolságot az előtted lévő autó mögött. Én még kezdő vagyok(úgy ahogy), ezért kicsivel többet vagyok lemaradva az előttem lévő mögött. Persze aki pedig mögöttem van, vegig a seggemet súrolja, de az már nem az én bajom ha belém jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!