Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretett autómat megéri...

Szeretett autómat megéri lecserélni?

Figyelt kérdés
(1.6SR)10l fogyaszt van dízel kategoriában is és az 5l fogyaszt (1.9TDI) csak sajnálom szeretett autómat lecserélni
2021. aug. 3. 04:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Megéri ha sokat használod.
2021. aug. 3. 05:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha annyira szereted, ne lecseréljed, hanem MELLÉJE vegyél másikat.

A szeretettet nézegeted, az újabbat gazdasági megfontolásból használod.

2021. aug. 3. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyit mész vele? Ha évente legalább 25-30e km-t elautózol, akkor már megfontolandó az üzemanyagon való spórolás miatti csere. Ha csak városban 10-20km-re jársz munkába, akkor nem látom értelmét. Azt is vedd figyelembe, hogy az átírás is egy halom pénz ha másikat veszel. Biztosításnál a bónuszodat át tudod vinni. De ha az új fiatalabb és/vagy nagyobb teljesítményű, akkor drágább lesz a biztosítás. Adóra ugyanez vonatkozik. A dízelt eleve büntetik általában a biztosítók, büntetőszorzót tesznek a díjra.
2021. aug. 3. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt tudom írni amit a többiek, ha sokat mész akkor cseréld le. Én is ugyan ebben vagyok most, munka váltás + iskola stb. alsó hangon 30.000km-t kell mennem évente szóval el kell adjam az 1.8T-met, teszem hozzá a fogyasztásán kívül semmi gondom nincs vele.
2021. aug. 3. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Eladó szeretett autóm, nagyszervizen átesett most költöttem rá a fél életem, de eladó 400 ezerért jéghideg klímával... Mennyi ilyen hirdetés van...
2021. aug. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!