Megérné lecserélni egy békalámpás 4 ajtós 98-as Corollát egy H Astra 1.6 kombira?
Ha jó állapotú, nem rohad, én nem cserélném le.
Nyilván az Astra sokkal modernebb. Ha neked az jobban bejön, akkor igen. Én jobban szeretem a régi technikát, úgyhogy lehet azt választanám.
Le ne cseréld!!
Javíttasd ki.. legyen rendesen lekezelve akkor sokáig jó lesz.
Véleményem szerint a H Astra nem tud annyi pluszt adni komfortban a béka Corollához képest, ami miatt megérné rá cserélni egy jó állapotú (!) Corollát. Javíttasd meg a rohadást egy jó szakemberrel még most, lehet hogy hat számjegyű lesz a végösszeg, de megéri, csak legyen tartós a munka, alváz- és üregvédelemmel együtt.
Mert mit is tud egy Astra H? Nyilván extralistától függ, hogy mennyivel többet mint a mostani Corollád, de önmagában az Astra H egy borzalmas minőségű, sivár műanyagtenger belülről, a 2000-es évek elejére jellemző gagyi kijelző-kezdeményekkel. Cserébe, bár nem egy megbízhatatlan autó, a Corollához képest mindenképp szervizigényesebb. Én nem cserélném le, mert nem tud annyival többet, amennyivel többet kellhet vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!