Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné lecserélni egy békalám...

Megérné lecserélni egy békalámpás 4 ajtós 98-as Corollát egy H Astra 1.6 kombira?

Figyelt kérdés
Nagy meglepetések várhatóak? Pár százat rá kell fizetni az biztos.
2021. márc. 28. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Figyi, te nem érveket akarsz, hanem megerősítészt vársz hogy lecseréld egy kotla opelre, te ezt le AKAROD cserélni úgyis. ha azt mondjuk ne cseréld le akkor kételkedsz satöbbi, ha valaki azt mondja hogy cseréld.. abban a pillanatban rohansz bizniszelni.
2021. márc. 29. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Van amúgy még ilyen korú autó ami még nincs rommá rohadva...? Amit télen is használnak, azokon bizony - szerintem - szitává rozsdázott már a lemez...

Én is nézegetem az E110 Corollákat, de nem bízom abban, hogy egy huszonéves autó még kitartana nekem 4-5 évig...

2021. máj. 3. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:

@12, nagyon sok olyan 20 év feletti autó van, ami még mindig büszkén tartja magát. Ráadásul bizony mivel akkor a mostaninál, de akár a 2000-es évek végénél is sokkal egyszerűbb technológiákat alkalmaztak, akár kevesebb gond is lehet vele, mint egy hasonló állapotú 10 éves darabbal, ami már agyon van pakolva elektronikával, meg mindenféle emissziós ketyerével, ami drága ha tönkremegy.

Annyi, hogy ezeket nehéz kifogni, és általában az ársáv tetején helyezkednek el az adott típuson belül.

2021. máj. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!