Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jók az E11 békalámpás...

Mennyire jók az E11 békalámpás Corollák családi autónak?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy 98-as sedant 1.3 motorral. Nem igazán van rajta rohadás, talán 1-2 helyen a sárvédőíven. 190e km van benne igazolhatóan, mondhatni szép állapotban van. 500e ft az ára, és ennél többet most nem is akarok szánni autóvásárlásra. Mennyire éri meg egy ilyen autó úgy, hogy vagy 2-3 évig ezt használnánk?
2020. aug. 27. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megéri, mert megbízható, de családi autónak kicsi és alacsony. Tapasztalatból írom, ugyanis nekem is ilyen van, csak 1.6-os. 2 felnőtt, 2 gyerek éppenhogy elfér benne, úgy hogy nem sok hely marad.
2020. aug. 27. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyenem van, ket embernek meg csomagoknak rendben van, de csaladdal mar nagyon keves lenne.
2020. aug. 30. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem megbízható, de nem túl nagy...
2020. szept. 18. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
1-2 gyerkőccel ok. Mi mondjuk 5-en utaztunk (4 nagyobb termetű, s egy kisebb termetű emberrel) le egy 5 ajtóssal, 3 napon át, több száz km-t naponta. Akármennyire megbízható, mert az, családi autónak a legjobb indulattal se alkalmas, az ülések se a legkényelmesebbek, szinte feküdni kell az autóban, olyan alacsony. Nem rajongok annyira én se a francia autókért, de ennyiért én egy Megane Scenicet vennék, vagy esetleg egy Daewoo Tacumát, ezek baromi kényelmesek, s megbízhatóak.
2020. okt. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!