GreenGo vagy a MOL Limo éri meg jobban hosszabb távra?
Általánosságban is kíváncsi vagyok ki melyiket preferálja. Én mindkettőt próbáltam, mindegyiknek van előnye és hátránya.
Most például hétvégi 2 napos túrát tervezünk. Budapest-Paks-(Esetleg Siófok)-Budapest. Tesóimmal látogatnánk meg anyumékat, valószínűleg eUP-ot bérlünk ki, de ha van szabad Skoda CityGO akkor az még jobb lenne a 2x hatótáv miatt. Ha nincs, akkor eUP, de ugye a napi bérlés hiába olcsóbb a GreenGonál pár száz forinttal, a Limonál ingyenes a töltés út közben. A limo viszont +100 km után plusz km díjas. Szóval nehéz eldönteni melyik a jobb választás :D
Szerintem jól döntöttél.
Azzal jóval kényelmesebb egy több órás út, mint valami kis e-uppal, ráadásul max. 1 db 5 perces tankolással megúszható.
Egyik sem éri meg. Én próbáltam egy éven keresztül kiváltani vele az autót, de még a legminimálisabb használat mellett is 80-100 ezer forintba kerülnek ezek havonta, de tényleg úgy, hogy igyekeztem nem használni, BKV-zni stb. Ha meg így túrázgatni akarsz, az végképp horror.
Két eset van, amikor megéri: kimenni vele a reptérre, és beszaladni vele a belvárosba, ha nem akarsz a saját autóddal a belvárosban szarakodni + több órás teendőd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!