Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 2007-8-as évjáratok M...

Audi A4 2007-8-as évjáratok Milyen motorral érdemes venni őket ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Audi a4-et de nagyon keveset tudok erről a márkáról és fogalmam sincs hogy melyik lenne a legmegbízhatóbb ami azért nem úgy megy mint egy 1000es swift. Valahol az aranyközép út lenne a cél egy szinte még kezdő jogsisnak (2év)

Letudnátok írni ezeknek a motortipusoknak a nyűgjeit illetve véleményetek/tapasztalaitokat?

2021. júl. 28. 10:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Seat Exeo helyette esetleg...? Tulajdonképpen A4 az is csak más emblémával.
2021. aug. 5. 08:30
 12/18 anonim ***** válasza:
347 ezerrel autot venni ennyiert? Hat te tudod
2021. aug. 5. 18:32
 13/18 A kérdező kommentje:

Na ezaz hogy én nem tudom egyáltalán 😅 azért kérdezem

Az nagyon sok ezeknél a motoroknál? Mert ha ez pl pályázás akkor annyira nem is vészes nem?

2021. aug. 5. 18:41
 14/18 A kérdező kommentje:
A Seat sem rossz de úgy valahogy nem tudnám elképzelni magam benne 🙁
2021. aug. 5. 18:43
 15/18 anonim ***** válasza:
18%
#14 mer' csak egy sz@ros S betű van az elején? XD Nekem tetszenek, és fokkal olcsóbbak is.
2021. aug. 5. 19:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem 😂 nem vagyok egy márka b*zi ha egy autó szép akkor szép csak valahogy a seatok sosem tudtak megfogni 😌
2021. aug. 6. 06:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Úgy értem,hogy 2-2.3 millió nem kevés pénz... kérdés mennyire ver földhöz ha "rövid" időn belül rá kell költeni mondjuk még 1 milliót.... meddig használnád ? Eladni évek múlva bagóért tudod. Én igyekeztem úgy autót venni,hogy sokáig "jó legyen" 2 milliót fizettem be és vettem egy 1.5 éves kocsit 29 ezerrel. 4.16%thm van rajta,egész baráti. Én valami olcsóbban fenntartható keveset futott kocsit keresnék a helyedben,nem más "en már nem költök rá" kocsiját,főleg prémiumot. Az autózás drága mulatság,de ráadásul egy ilyet javíttatni,én nem tudnám bevállalni. Nem tudom neked mennyi a kereseted,de nem kell követni a jó magyar mentalitást,hogy Audi,Bmw legyen azt jó napot. Jók ezek,csak nem akkor amikor már valaki 5x korbemente vele a Földet :)
2021. aug. 7. 08:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy elmennek ezek 6-700 ezret is,sok importban van is ennyi,óra szerint meg 300 :) csak győzzed majd szervízelni .
2021. aug. 7. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!