Sokan miért csapják neki az autó ajtaját a szomszéd
autónak?
Figyelt kérdés
Van elég hely de sokszor látom hogy fullra kinyitja és hozzáér a másik kocsihoz. Az enyémhez is hozzá ütötték, mikor számonkértem a fickót nem értette hogy mi a problémám. Ez a normális? Mert olyan sokszor látom már.
Nem figyelnek, vagy rossz az ajtó, vagy túl szűk helyet hagytak és nem tud másképp kiszállni.
2021. júl. 27. 09:33
2/12 anonim válasza:
Nekem is csinálták már ezt, full vékony kis nyomi gyerek... Azt mondta nem fért be. Kb 5 centis réseb is befért volna, olyan papír vékony volt. Sajnos az ilyen gyökereket nem tudod kivédeni.
2021. júl. 27. 09:34
3/12 anonim válasza:
Mert retardáltak akik leszarják magasról a másik tulajdonát.
Nyilván van olyan, hogy hozzá ér a másik kocsihoz, de ezt is lehet finoman intézni, nem a másikra ráb..szni lendületből.
Kedvencem amikor direkt hagyok bőven helyet, de ezzel csak azt érem el, hogy lendületből csapják oda.
Mondjuk egyszer látnám ki csinál ilyet, még ha nem is az én kocsimon teszi akkor is odamennék és úgy megtaposnám az ajtaját, hogy nem nyitja ki többet.
2021. júl. 27. 11:50
4/12 anonim válasza:
Ha 45 fokban parkolsz akkor az oldala van veszelyben, parhuzamos parkolasnal pedig elolrol es hatulrol mennek neki az autonak. Sajnos ennyire nem foglalkoznak a kornyezetukkel az embereknek eleg nagy hanyada.
2021. júl. 27. 11:54
5/12 anonim válasza:
Ket automat is osszetortek mar ugy, hogy parkoltam. Szerencsere mindket esetben hagyott nevjegykartyat az illeto.
2021. júl. 27. 11:56
6/12 anonim válasza:
A videki jogositvany nem kompatibilis a varosi elettel.
2021. júl. 27. 12:04
7/12 anonim válasza:
Szerintem pusztán irígységből is csinálják sokan. Én legalábbis saját szememmel láttam az áruházi parkolóban, hogy a lepukkant kocsival érkező apuka rávágta az ajtót a mellette szabályosan álló szép új autóra. Megnézte, aztán mégegyszer rávágta, hogy nagyobb legyen a horpadás!
2021. júl. 27. 12:21
8/12 anonim válasza:
Azért, mert egoista farönkök.
2021. júl. 27. 13:54
9/12 anonim válasza:
Sokan, sokan... Mintha mindennapos lenne, úgy írod.
2021. júl. 27. 22:11
10/12 anonim válasza:
"Szerintem pusztán irígységből is csinálják sokan. Én legalábbis saját szememmel láttam az áruházi parkolóban, hogy a lepukkant kocsival érkező apuka rávágta az ajtót a mellette szabályosan álló szép új autóra. Megnézte, aztán mégegyszer rávágta, hogy nagyobb legyen a horpadás!"
Ez azért nehezen hihető! Amennyiben mégis igaz, az illető egy antiszociális véglény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!