Nem értem, mi lehet a baja a szomszéd feleségének, amikor segítséget ajánlottunk fel?
Szerdán hoztak egy teherautó fát a szomszédnak, tegnap még mindig a ház elött volt, ezért átmentünk fel ajánlani, hogy segítünk (egy idős házaspár)
A ferj nyitott ajtot, udvariasan megkoszonte, de elmondta, hogy fogadott napszamost, penteken jon.
Ma este latjuk, hogy a bácsi hordja be a fat, ezert megint atmentem es felajanlottam a segitseget. A feleseg erre nekem tamadt, hogy neki vannak rokonai es van penzuk is, nem kell nekik segitseg. A ferjen latszott hogy maskent gondolja, de nem akart a felesegevel konfrontalodni (atverte a napszamos, akit elore kifizetett). Megjegyeztem a nonek, hogy csak segiteni jottem, es ott hagytam.
Nem tudom felfogni, hogy mi baja lehet. Tenyleg nem szoktunk veluk baratkozni, a parom a multkor lenyirta a fuvuket, akkor a neni adott neki a kertbol zoldseget, most meg igy letamadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!