A használt autók ára mikor fog visszaesni, illetve az üzemanyag ára?
Várható-e csökkenés, ha igen, kb. mennyi idő lehet, illetve az üzemanyag ára lesz még valaha is 400 Ft vagy alatta...?
13-15+ éves DÍZELES (!) autókért (is) jó 20%-al többet kérnek el most mint pár hónapja, vagy mondjuk múlt éven...
1 vagyok. Ez túlmutat az autós témán, de ha megfigyeled, mindenhol tolják az elektromosat, co2 adót vezetnek be (persze csak annyit, hogy többet fizessen a paraszt, de azért ne szálljon ki azbautóból), mindenhol megy a downsizeing, grönland leállította a fúrásokat (vagy csak akarja?).
Hirtelen rájöttek, hogy milyen “fontos” a környezetvédelem. Szerintem akkor lesz olcsó az autó, ha már annyira egekben lesznek az adók és üzemanyagárak, hogy mindenki szabadulna tőle.
#6 Arra várhatunk még pártíz évet... szóval marad minden a mostani állapotában. Rendben.
Amíg egy elérhető árú (lásd, kb. 3-3.5 millió) elektromos autó nem tud csak kb. 100 km-t, azt is csak nyáron addig nem tudom ki fogja őket venni, városba jó, de azon kívül sok értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!