Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Környezetbarát elektromos...

Környezetbarát elektromos autó, minek, ha első tulaj után kidobásra kerül?

Figyelt kérdés

Sok kérdés foglalkozik itt az elektromos autókkal, és mikor szorítják ki a többieket stb.

Mostanában több, fotóval is illusztrált cikket láttam, ahol hatalmas területen „kidobott” elektromos autók tömege található. Használtat senki nem akar venni állítólag.

Így van értelme ezt erőltetni?

2021. júl. 13. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Mit gondoltál, az elektromos autók örökéletűek lesznek? Ebből a szempontból semmivel sem különbek hagyományos társaiktól.
2021. júl. 13. 16:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam, de benzines, dízeles autót nem dobnak ki 2-3-5 év után, hanem megveszi más.
2021. júl. 13. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Tudnál linkelni egy cikket?
2021. júl. 13. 16:30
 4/12 A kérdező kommentje:
2021. júl. 13. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Bele is olvastál a cikkekbe? ...

Épp arról szólnak, hogy nem tönkrement/leselejtezett autókról van szó, hanem tönkrement villanyautó kölcsönzők flottájáról. A francia és a kínai képeken is.

2021. júl. 13. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Ezek leginkább kölcsönözhető elektromos autók voltak, kb. 8-10 évesek (vagyis nem 3-5), és ezek nagyjából ennyire is vannak tervezve.
2021. júl. 13. 17:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek zöme új, vagy vevőre vár, vagy másik kontinensre szállításra. Az elektromos autók ha nem csattannak, akkor legalább tíz év amíg gurulni ud a gyári aksival. Utána csere, oszt újabb tíz év.
2021. júl. 13. 17:29
 8/12 A kérdező kommentje:

A facsén láttam cikket, nem tudom visszakeresni.

Magyar nyelvű volt, és arról szólt, nem akarnak a tulajdonosok használtat venni, ennek egyik oka az aksi állapota, de több egyéb is.

Az összes linkelt oldalt nem nézem végig, bocs.

A bérelt autók kidobása sem szerencsés.

2021. júl. 13. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"benzines, dízeles autót nem dobnak ki 2-3-5 év után, hanem megveszi más."

Mondjuk a 2008-as válság után pont kidobták őket a roncsautó programok keretében, sőt Németországban még a dieselbotrány után is volt olyan program, hogy a kivont és roncstelepre küldött dieselek után adott újautó vásárlási támogatást az állam, az USA-ban meg több tízezer visszavásárolt Volkswagen rohad a sivatag kellős közepén.

2021. júl. 13. 17:39
 10/12 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Az elmúlt napokban ellepte a facebookot az a cikk amire gondolsz, de mint #5 is írta az egy tönkrement kölcsönző flottája.
2021. júl. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!