Környezetbarát elektromos autó, minek, ha első tulaj után kidobásra kerül?
Sok kérdés foglalkozik itt az elektromos autókkal, és mikor szorítják ki a többieket stb.
Mostanában több, fotóval is illusztrált cikket láttam, ahol hatalmas területen „kidobott” elektromos autók tömege található. Használtat senki nem akar venni állítólag.
Így van értelme ezt erőltetni?
Bele is olvastál a cikkekbe? ...
Épp arról szólnak, hogy nem tönkrement/leselejtezett autókról van szó, hanem tönkrement villanyautó kölcsönzők flottájáról. A francia és a kínai képeken is.
A facsén láttam cikket, nem tudom visszakeresni.
Magyar nyelvű volt, és arról szólt, nem akarnak a tulajdonosok használtat venni, ennek egyik oka az aksi állapota, de több egyéb is.
Az összes linkelt oldalt nem nézem végig, bocs.
A bérelt autók kidobása sem szerencsés.
"benzines, dízeles autót nem dobnak ki 2-3-5 év után, hanem megveszi más."
Mondjuk a 2008-as válság után pont kidobták őket a roncsautó programok keretében, sőt Németországban még a dieselbotrány után is volt olyan program, hogy a kivont és roncstelepre küldött dieselek után adott újautó vásárlási támogatást az állam, az USA-ban meg több tízezer visszavásárolt Volkswagen rohad a sivatag kellős közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!