Ez normális a kiplungnál?
Figyelt kérdés
A kuplungot amikor benyomom, az elejen megfeleloen kemeny, majd kb a harmadanal nagyon konnyu lesz nyomni. 2006os 1.6 benzines auto. Most vettem, fura, mivel amiket eddig vezettem, azoknak vegig egyenletes kemenysegu es nehezsegu volt a kuplung. Bar azok 6 7 evvel ujabb autol.
Normalis ez?
2021. júl. 13. 00:15
1/6 anonim válasza:
Majd megkell rövidesen kuplungolni, addig meg jó ez így.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És ez anyagiakkal kapcsolatban mit takar kb. ?
2021. júl. 13. 08:57
3/6 krwkco válasza:
"Majd megkell rövidesen kuplungolni"
És ezt miért gondolod? Mi történik szerinted, a mozgás utolsó harmadában, ami miatt kisebb erő kell? Hogy okozhat ilyet egy kopott kuplungtárcsa?
4/6 anonim válasza:
Kopott kuplung magasabban fog. Szerintem sem függ össze hogy milyen erővel kell benyomni.
5/6 krwkco válasza:
Ha nem kapunk választ 1-estől, akkor én azt mondom, hogy a kuplungszerkezetben a lamellák, amikor kezdenek meghajlani, utána kisebb erőt igényelnek.
Röviden: ez ilyen. Ha a kuplung nem csúszik és leválasztja a motort a váltóról, akkor én nem javíttatnék semmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs baja, szépen lehet váltani. Köazi.
2021. júl. 14. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!