Normális ha nem indul el a klímakompresszor?
Figyelt kérdés
Pár éve már nincs az autómban klíma, elvileg csak fel kellene töltetni gázzal mert full üres. De azt figyeltem meg, hogy ha bekapcsolom a klímát akkor nem hallom hogy a klíma elindulna. Most ez azért lenne mert nincs benne gáz és így üresen nem engedi hogy elinduljon? Egyébként egy 1996 mercedes benz e290 típusú autó lenne. Köszönöm előre is..2021. júl. 4. 22:06
1/4 anonim válasza:
Ha nincs benne gáz akkor nem kapcsol be.
" Most ez azért lenne mert nincs benne gáz és így üresen nem engedi hogy elinduljon? "
Pontosan így van.
2/4 anonim válasza:
Persze. Ha nincs nyomás a rendszerben, akkor nem fog, nem szabad elindulnia. Ez így teljesen jól működik.
3/4 A kérdező kommentje:
És elképzelhető esetleg az, hogy ha feltöltik nekem a klímát akkor probléma lesz a kompresszorral? Ugyanis megmondom az őszintét olyan 6éve nem foglalkoztam ezzel,szóval azóta nincs klíma. Tehát hogy ilyen hosszú idő után elindulna nem lenne probléma vele?
2021. júl. 5. 12:22
4/4 Vortrex válasza:
De valószínűleg lenne, és az előző adag gáz se ok nélkül távozhatott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!