Személyauto,ami dízel és bírja az autópályázást?
A keret 6 millió.
Olyan autót keresek ami nem túl szervizigenyes,dízel, és bírja a 150-160as tempót.
Nekünk 2017-es 2.0 CDTI van a családban, kb. 120ezer km-t futott, nagyrészt pályán. Erről a motorról én sem hallottam rosszat, ez meg úgy tudom szíjas vezérlés.
Kettőstömegűt mondják, hogy nem lesz olcsó a csere, de még nem érezni az autón. Ha eljön az ideje, ki lesz cserélve.
Milyen szopórolleres tapasztalataid vannak?
#10, nem a 7-es vagyok, de az Insigniákat valóban nem nagyon dicsérik és nem csak a dízeleket, nem csak az 1.6cdti motor miatt. A 2.0cdti-vel pl voltak csapágygondok. Az 1.6-nak valóban elcseszték a vezérlését. Nekem is ilyen van Astrában. 28e km-nél cserélték garanciában a vezérlését. Most megint elkezdett zörögni 38e km-nél. Beépítették azt a tömítést amit írsz, aztán meglátjuk meddig lesz csendes. Téged jól átvertek, ha a tömítésért 80e-t kértek. Boltba besétálsz, 13eFt-ért megveszed: [link]
Egyébként nekem cseréltek már garanciában fényszórót, fényszóróvezérlő modult, kettőstömegű lendkereket, most a központi kijelző lesz a soros. 3 éves 39e km-t futott autóról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!