Mit gondoltok 1.6 szívó benzin pályázásról?
Sziasztok.
Autóvásárlás elött állok.
1.6 benzin, 1. Tulaj. Pályán használva. 400 ezer km.
Mit gondoltok? 1.6 benzin 400ezer kmel, pályán hasznalva, karban tartva mennyire lenne jó vétel? 2006os évjárat 1 millió ft.
Én városban használnám. Vw konszern.
Normál sebességnél az autópálya a legkíméletesebb egy autónak függetlenül attól, hogy benzin v. diesel.
Kevés fékezés, kuplungolás, váltogatás, jó útburkolat stb.
"jó útburkolat" hahaha, Magyarországon?
Ez már enni fogja az olajat hamarosan.
Ha 2006-os akkor az nem pályán volt használva, sokkal inkább taxi volt. Érdemes lenne előbb lekérdezni az előéletét.
27 ezres éves futás nem egetrengető, mi megyünk 20 ezret egy évben pedig csak munkába járok 30 km-re, meg némi ide-oda szaladgálás, kirándulás egy éven.
#6 ""jó útburkolat" hahaha, Magyarországon?"
Azért az autópályáink nem olyan rosszak. Mondjuk nem vagyok egy nagy országjáró, de az M1, M4 és M7 jó minőségűek. Az M0-nak vannak hulladék szakaszai, de az meg úgyis be van állva állandóan, szóval nem sok vizet zavar. A többit nem ismerem, de nem hinném, hogy túl rosszak lennének.
Na viszont az országúthálózatunk... az már egy egészen más téma.
Ismerem a tulajt, családtag, 0 kmel hozta ki szalonból.
Köszönöm a válaszokat, így bele merek vágni.
#9 Ha ismered és megbízol benne, akkor szerintem nyugodtan vedd meg. De mindenképpen legyél vele tisztában, hogy 400 ezer kilométernél már semmire sincs garancia. Lehet, hogy jelen pillanatban teljesen hibátlan, de 10 ezer múlva meg eldurran az egész. Meg az is lehet, hogy még 200 ezret bele tudsz tenni gond nélkül. Szokták itt mondani a nagyokosok, hogy "állapotot veszünk, nem futásteljesítményt" és részben igazuk is van, de 300 ezer kilométer fölött már a helyes, rendszeres karbantartás sem biztosítás semmire. 300 ezer fölött minden (személy)autó lutri, 400 ezernél meg főleg.
Félreértés ne essék, nem eltántorítani akarlak, csak az ilyennel nem árt tisztában lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!