1600 m³-es autó után 1200m³-s autó?
Észre lehet venni a különbséget, vagy nem ettől függ a teljesítmény?
Lehet hülye kérdés, de soha nem néztem ezeket a paramétereket autóvásárlás előtt. 2005 óta vezetek, most tervezem megvenni a 2.autómat,ami 1200m³ lenne(a mostani már elég régi, ami 1600m³.
1200, 1600 köbméter?
Mi?:)
1 köbméter az 1 méterx1 méterx1 méter
Esetleg köbcentit akartál írni nem? Mert az 1600 köbméter azért szép nagy motor lenne:D
Ennyiből nem lehet megállapítani.
Lehet az 1,2 az turbós.
Köszönöm a kritikát, igen, azt írtam, hogy m³ cm³ helyett. Úgy látszik csak olyanok írtak eddig akik nem értenek hozzá, mert mindenki csak a hibákat írta le a kérdésből, értelmes választ senki nem adott.
Tehát a kérdésem újra: Lehet hülye kérdés, de soha nem néztem ezeket a paramétereket autóvásárlás előtt. 2005 óta vezetek, most tervezem megvenni a 2.autómat,ami 1200cm³ lenne(a mostani már elég régi, ami 1600cm³).
Tudom, hogy én sem értek hozzá, (csakúgy, mint ti), azért írtam ki a kérdést, hogy valaki legalább 1-2 mondatban leírja ezeket a dolgokat. Írtam azt is, hogy a második autómat tervezem megvásárolni, nem a huszadikat, hogy mindennel képbe legyek, valamint a 16 év alatt ezen kívűl 2 autót vezettem, abból az egyik bérelt volt, a másik egy ismerősömé.
41N vagyok, soha nem érdekeltek a műszaki dolgok. Megfordíthatnánk a dolgot, én nem értek ehhez, vajon ti hogyan fognátok hozzá pl. egy EKG kielemzéséhez.
Egyedül az 5. Próbált értelmes választ adni, de le lett pontozva... gondolom m³ miatt
Attól függ mire kell az autó
Ha csak normális közlekedésre akkor elég a kisebb motor is
Amugy a lóerő mega nyomaték + az autó súlya jobb támpontot adna a kérdés megválazsolásához ám...
Mert a motor hengerürtartalma önmagában csekély információt ad egy autó várható menetteljesítményéről
Nagy csalódás lesz.
Én mostanában tervezem az 1.4-esemet minimum 2.0-ra cserélni.
(2.0, vagy nagyobb turbó-benzin, 2.5 vagy nagyobb TD. Utóbbiból 4×4, de a klasszikus, alvázas -és itt szűkül igen erősen a paletta a Defenderre vagy az Iveco Massifra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!