Milyen fagyálló hűtőfolyadékot vegyek a kocsiba?
Figyelt kérdés
A típusa Fiat punto (188)
. Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy nem tudom milyen kell bele. Abból nem lehet baj ha keverem? nem tudom most milyen van benne.
2021. júl. 3. 13:53
1/9 anonim válasza:
pirosat. ne a zöldet és ne a kéket.
2/9 A kérdező kommentje:
most ilyen rózsaszín van benne. a színe számít ?
2021. júl. 3. 14:34
3/9 anonim válasza:
Persze. piros v rozsaszin a legjobb a többi szinü egy nagy . Autoszerelö mühelyban betudják vizsgálni mennyi a fagyállosága.
4/9 anonim válasza:
Az legyen a dobozra írva, hogy G12. Ez manapság legtöbbször rózsaszín, de nincs egységes színezés, szóval a színből nem szabad kiindulni. G12 feliratot keress a flakon, azt lehet önteni bármilyen hűtőbe.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm válaszokat. Még annyi ,hogyha késze kevertet veszek akkor azt nem kell higítani desztvízzel ugye?
2021. júl. 3. 15:42
7/9 A kérdező kommentje:
oksa. köszi:)
2021. júl. 3. 15:48
8/9 anonim válasza:
Nem a színt kell nézni, aki ezt mondja az totál nem ért hozzá...
Olyat vegyél amire vagy G12 vagy G13 van írva, a szín mindegy, lehet hupilila is akár.
Koncentrátumban olcsóbb, persze azt hígítani kell de tudsz rajta valamennyit spórolni ha számít a pénz.
9/9 anonim válasza:
Raadasul teszteken mar kiderult, hogy a készre kevert valojaban nem annyi fagyallosagra. Mannol keszrr kevert minusz 35 fokos gyönyörű szépen megfagyott -10 fokon a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!