Hogyan mondjam ezt meg a vevőnek, hogy így átcsesztem az agyát?
Lecseréltem a mostani autómat, már találtam is rá vevőt akivel megegyeztünk korábban. Azt mondta még múlt héten, hogy legkésőbb vasárnap el szeretné vinni. Nem jött azonban érte. Én ma reggel felhívtam, azt mondta majd valamikor ma este jön érte, erre kinyomott. Ma délelőtt elindultam kocsit keresni. Rengeteg helyet bejártam, végül találtam egyet amely nagyon megtetszett, de sajnos túl lőtt azon az értéken amit szerettem volna szánni autó vásárlásra, így beszámítattam az autómat és olcsóban ki tudtam hozni az új kocsit.
A vevő felől egyelőre nem hallottam, de, hogy mondjam ezt meg neki ha ma még jelentkezik a kocsiért? Még fiatal vagyok, ez az első autó cserém és nem vagyok valami tapasztalt az ilyen szituációkban. Ráadásul konfliktus kerülő vagyok és nem is tudom ezeket kezelni.
Nyilván azt nem mondom meg neki, hogy konkrétan mi történt, hanem kitalálom, hogy valaki lecsengetett érte kp-ban egy nagyobb összeget de így is félek, hogy kiakad.
Nem tartozol magyarázattal neki.
Főleg, miután ő is átvert (nem jött vasárnap)
Már nem aktuális, ne jöjjön. Ennyi nem kell neked rá várni, hogy mikor óhajt megjelenni.
Max dobj neki egy SMS-t, hogy köszönöd az érdeklődést, már nem aktuális az eladás.
Rendben, végülis igazatok van, logikus.
Mindenesetre én már nem írok neki, de ha hallok felőle akkor megmondom neki, hogy elvitték és kész.
Köszönöm a válaszokat!
"Mindenesetre én már nem írok neki, de ha hallok felőle akkor megmondom neki"
Én is SMS-re szavazok: "Sajnálom, mivel nem jött érte a megállapodásunknak megfelelő időben, az autó már elkelt."
Így tudod elkerülni a konfliktust. Nem akkor, ha megjelenik a kapuban, a kezében a veszteségek árán összeszedett kp-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!