Beadtam az órámat elemcserére, mert lemerült.2500 forintba kerül, ez reális vagy kegyetlenül átcsesztek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 16:00
1/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló árat mondott az órás,de én vettem egy elemet kb. 900 ft volt,és van órás csavarhúzó készletem otthon amivel szétkaptam az órámat,és kicseréltem benne az elemet saját magam.Nem volt egyszerű őszintén szólva,de sikerült.De ha azt vesszük,hogy 5000 ft-ért már nagyon jó órákat lehet kapni újonnan ,akkor a 2500 az elemcseréért az tényleg sok.
2/9 anonim válasza:
Tudod a regi vicc jut errol eszembe:
Lerobban a joember autoja, betolja a szerelohoz. Az kinyitja a gephazat, belehallgatozik, korbenezeget, aztan fog egy kis kalapacsot, egyet koppint a motoron, majd siman beinditja az autot. Vegul kozli:
- 15100 forint lesz a javitas.
Mire a vevo:
- Na ez az osszeg, ez hogy jott ki???
- Kerem szepen: 100 forint a kalapacsutes. 15000 meg az, hogy tudom hova es mekkorat kell utni.
3/9 anonim válasza:
Milyen márka az óra?
Milyen márka az elem?
Hol csináltattad?
Hol élsz?
4/9 anonim válasza:
sztem reális.. nem egy nagy összeg. persze attól is függ, hogy milyen óra
5/9 anonim válasza:
Nekem már az sem reális, hogy egy elemcseréhez be kell adni, nem csinálják meg azonnal.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
A gombelem db-ja 40-50Ft között van, de csak 20as levélben kapható. Volt olyan órás, aki 100-ért csinálta, de csődbe ment a kevés vásárló miatt. Tőle 20m-re 1500-ért, de az még él és virul, de még a hátlapot is fordítva tették vissza!
8/9 anonim válasza:
Kieg. ezeknél a lehúzós kóklereknél 850-es db áron elem is kapható.
9/9 anonim válasza:
Átcsesztek? Miért csesztek volna át? Ennyiért cserélik, ha kell, kifizeted, ha nem, mehetsz, ahová csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!