Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le lett fizetve a vizsgabiztosom?

Le lett fizetve a vizsgabiztosom?

Figyelt kérdés

Ma voltam rutinvizsgán. Egy kb 30 év körüli pasi volt, aki rettentően unta a dolgokat. Mikor le kellett ellenőrizni a dolgokat csak nézelődött és ásítozott, majd odajött egy kollégája és azzal csevegtek, rám sem nézett szinte. Aztán megkérdezte, hogy ha kigyullad az akkumulátortöltését jelző lámpácska akkor mehetek-e tovább? Én válaszoltam 1 szót, és erre rávágta, hogy oké, nagyon szépen felkészültem :D

Ezután jött a feladat. Megkérdezte melyik feladat a kedvencem. Mondtam, hogy melyik és mondta hogy akkor azzal kezdjem. Egyszer az oktatóm bele is nyúlt a kormányomba (mert egyszer majdnem kimentem a vonalon) és a végén meg azt mondta a V.B-nak, hogy ezt tedd el, és átadott vmit amit nem láttam...

2010. aug. 26. 15:11
 1/6 A kérdező kommentje:

De egyik ismerősöm szintén ennél az oktatónál tanul, és ő konkrétan rákérdezett, hogy kell-e pénzt adni a biztosnak. Erre az oktatóm kikelt magából, hogy hogy képzeli, ilyen nincs nála, és ott puffogott. Meg tényleg gáznak érzem, hogy csak így mentem át...Nem mondom, 5 feladatból 1 olyan volt ami nagyon nehézkesen ment, talán azért adott pénzt, hogy nehogy azt húzzam, de velem nem is húzatott feladatokat. Csak megkérdezett, és ennyi.

Olyan lehet, hogy a tudtom nélkül lefizeti őket az oktató? De akkor egy csoporttársam miért bukott meg forgalomból? Nem értem...

2010. aug. 26. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Az oktató hülye lenne saját pénzén egy idegent segíteni.Az én oktatóm is indig csencselt ezzel azzal a munkatársaival és vizsgabiztosokkal de A SAJÁT zsebére.Neki nem oszt szoroz,hogy buksz vagy nem.
2010. aug. 26. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Tehát ha lefizette volna, akkor azt megmondta volna, hogy hozz mondjuk 10ezret a vizsgára? Mert én kifizettem neki mindent amit kellett, dehát ebben a kenőpénz nincs benne...

Csak tényleg furcsa ez az egész, hogy azt a feladatot csinálhattam meg amit szeretek, én választhattam.

2010. aug. 26. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet aznap te voltál a harmincakaárhanyadik és úgy volt vele,minél előbb daráljon le mindenkit,utána papírmunka.amúgy nagyon sok vb megengedi,hogy válasszon a tanuló.biztos vagyok benne nem fizették le.
2010. aug. 26. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jóba volt az oktatóval és nem akart megbuktatni. Az oktatóknak se jó "referencia" ha megbukik a tanuló.
2010. aug. 26. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:

egyrészt a VB kb. 3 perc után megmondja hogy vezetsz, mert ahogy a tanárok is látják "ki az aki nem készült", úgy a VB-k is érzik a vezetésen hogy megy, vagyis végülis majdnem mindegy melyik feladatot csinálod. Van olyan VB aki azt mondja, hogy stresszben vagy alapból is, hát csináld azt, amelyiket szeretnéd.

Valszeg az oktató valóban jóban volt a VB-vel, viszont azt én sem hiszem hogy lefizette volna. Inkább csak annyi hogy nem szívóztak. Rutinon még nem eszik olyan forrón a kását, ha az a belenyúlás nem vészhelyzet miatt volt, akkor itt még nem para. Csak arra kiváncsiak, hogy nagyjából tudd vezetni az autót, ennek pedig megfeleltél.

Az igazi kihívás úgyis a forgalmi vizsga lesz majd.

2010. aug. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!