Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi azoknak az autóknak az...

Mennyi azoknak az autóknak az aránya, amennyi tényleg ki is van fizetve?

Figyelt kérdés
Olyan fura, hogy mennyi ember panaszkodik a szegénységről, az utakon meg annyi kocsi van, és én totál szerencsétlennek érzem magam, hogy nekem nincs, mert nem tudok kifizetni egy kocsit. Szerintetek hány %-a az úton közlekedő kocsiknak az, ami már ténylegesen ki van fizetve, és nem részletre vették, és azt fizetik, vagy banki hitelt utána?
2011. márc. 10. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Átlagban a 10 évnél öregebb autók általában ki vannak fizeve, a fiatalabbak csak elvétve. Nem sokan vannak, akik mellényzsebből ki tudnak vágni 1-1,5 millát autóvásárláskor, főleg nem 2-3-5 millát új autóra.
2011. márc. 10. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Én 6 millióért vettem és ki van fizetve.
2011. márc. 10. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

szia!

Bontsuk 3 részre az autokat:

1, 10 + éves 80% kivan fizetve pont.

2/1: 1-5 M vételárú 5 évnél fiatalabb atuok kb. 80 % hiteles.

2/2: 5 + M vételárú 5événél fitalabb autok kb. 70-80% kivan fizet kp-ra és puszi.

3/1: 5 - 10 év közötti 2 - 5 M reál értékű autok kb. 60 % hiteles. (me dikmán ne hogy nekem ne legyen 5 millióért használt 5 éves a6 ódim tesó ) egyrészt, másrészt pedig ezzek általábban a nagy családi autok (egyeterüek, nagy kombik) és egy család nem tudja meg venni újonna őket ~8M környékén de 3-4 évesen 3-4-5 M már hitelre igen ők úgyan az a csoport kerestileg mint a 2/1 esek, csak számukra nem elég a buzuki sx4 mérete, ha nem kell mondjuk egy ford galaxy méret, hgoy beférjen a 2-3 gyerek + a fél háztartás ha mennek a nagyihoz 1 hétre. :)

3/2 5M reál értékű használt autók, ált kp.s vásárlás szintén. (nem engedheti meg magának az új 5 ős bmw-t, de egy pár évesen már megtudja venni szintén kp-ban.

Úgy kb. ennyi.

Én magam is 3/2 kattegoriát erősítem, egy BMW 535 Touringgal :)(hogy ez most pozitiv vagy negatív tényező azt döntse el mindenki maga. :)

2011. márc. 10. 13:46
 4/6 Beatrix17 ***** válasza:
Régebben,ha AUDIval,BMWvel,mercivel járt valaki,azért tette,mert volt rá pénze,és ez mindenki számára érthető volt.Manapság többnyire azért járnak ilyen kocsikkal,mert hitelképesek.Autóiparban dolgozom,és rengeteg olyan ember jön hozzánk full full kocsival,akinek sír a szája a hatalmas,megemelkedett törlesztő miatt-és ezért nem vesz jó gumit,ezért nem csináltat meg mindent a kocsin,stb.Én is szivesebben járnék az 520 asom helyett egy 740 essel,de mivel nem ohajtok hitelt felvenni,addig járok vele,amig nem lesz meg a pénzem a nagy tesóra.Kérdésedre válaszolva,szerintem iszonyat sokan járnak a bank autójával!
2011. márc. 11. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs is értelme kocsit készpénzért venni! Kihozod a kereskedésből már csökkent az ára! így havonta X 10 eFt és folyamatosan van kocsi, gyakrabban cserélheted, mert beszámítják és te is forgathatod a pénzt, nem kell odaadni a kereskedőnek. Ha nekem meglenne egyben 3-4 milla egy új kocsira akkor is csak hitelre venném...
2011. márc. 11. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
ja és hitelre jóval több pénzt fizetsz ki, ha el akarod adni találj olyan palimadarat aki megvesz egy hiteles autót, ráadásul a casco-t is kötelező fizetned. Üzleti érzéked van ám :)
2011. márc. 12. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!