Fel lehet jelenteni a VB-t ha nála csak fizetve lehet megfelelni?
Haverom most csinálta a jogsit, és az oktatója mondta, hogy nem kötelező, de igen erősen ajánlott adni egy 10-est forgalmi vizsgán ennek a VB-nek mert keményen meghúz mindenkit lóvé nélkül.
Az ilyet nem lehet feljelenteni?
Hát ha lenne egy rejtett kamerád és azzal felvennéd hogy átveszi a pénzt közben mondanád remélem ezzel átmegyek a vizsgán ő meg persze hogy át.
Akkor ki is tudnád rugatni egyébként nem tudod hogy bizonyítani.
felejtsük már el ezt a lefizetősdit.
Ha jól vezet, a VB nem buktathat meg, mert mire fel tenné? Ok nélkül nem büntethet meg.
Különben elvileg úgy tudom megtagadhatod a vizsgalap eredményének aláírását. Nem tudom akkor mi történik, de gondolom az NKH utána fog járni, hogy miért is tagadtad meg, és miért nem értesz egyet az eredménnyel. Akkor ki lehet fejteni, hogy az oktatód és te úgy érezeted jogtalanul vágott meg.
Te = haverod, csak utólag vettem észre haverodra kérdeztél :)
Ti a menyországban éltek, vagy tivagytok a világlegnagyobb mázlistái?
Oknélkül nemhúznak meg senkit. Na lássuk, kizárólag közvetlen ismerősökkel történt eseteket említve.
Hősünk áll a zebránál, lámpa nincs, gyalogosok özönlenek.
Meghúzták, mert mé nem ment, mayd odébb álnak.
Következő alkalom, ugyanazon zebra, amikor épp nemvolt gyalogos a zebrán átment, de meghúzták, mert egy gyalogos már közel járt a zebrához.
Az én vizsgám elött is feküdt el olyan aki nemhozott pénzt, velem együtt, mert énis kihagytam a +99% os esélyt adó bónusz lehetőséget.
Egyébként MO-n a pénz beszéll mindenhol, fölösleges az ellentétét hitegetni.
Hapedig tudsz bizonyítékot szerezni, inkább video mint hang, akkor azért elég jó esélyeid lesznek.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:56
vagyok.
Ahol én tanultam, ott az oktató eleve ellenezte a lefizetést. Beszélgettünk nagyjából hányan buknak meg, és milyen indokokkal. Szóba került, hogy hány ember bukott nála oktalanul (tehát azért, mert a VB köcsög volt, és az oktató sem értett egyet az eredménnyel), és ilyenből nagyon nagyon kevés volt. A legtöbb esetben azért buktak nála, mert a kedves vizsgázó valóban hibázott.
Elképzelhetőnek tartom ugyanakkor, hogy vannak olyan oktatók akik a VB-vel pluszban összejátszanak, de ha normális iskolában, olyan oktatónál tanulsz, ahol ez szóba sem kerülhet, akkor ennek az esélye szerintem elég csekély. Már csak azért is, mert pont a szóbeszédek miatt elvben az NKH most már nagoyn figyel ilyenekre, és ha visszaélést tapasztal, a VB-t felfüggesztik. Egy esetben tud nyugodt lenni a VB: ha biztosan tudja, hogy az oktató nem fogja feldobni.
Szóval én azt mondom, hogy biztosan vannak genyó és aljas VB-k, de ezek számossága koránt sem olyan sok, mint ahogyan az be van állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!