Kerékpárúton mennyivel km/-h-val lehet robogóval menni?
Figyelt kérdés
Kis motorról van szó (max sebesség 60 km/h), tehát mehetek vele kerékpárúton, csak azt nem tudom mennyivel lehet szabályosan? Számít az is, h lakott területen ill. lakott területen kívül megyek?2010. aug. 26. 14:36
1/21 anonim válasza:
20 km/h lakott terülten kívül és belül egyaránt.
2/21 anonim válasza:
Nem csak lakott területen kívül lehet menni kerékpár úton segédmotorral? Én úgy tudom, és a max 20km/h.
3/21 A kérdező kommentje:
Jah mondjuk lehet, h csak lakot területen kívül lehet menni vele. max 20? Az elég kevéske:D
2010. aug. 26. 14:45
4/21 anonim válasza:
Első vagyok.
Lakott területen belül is lehet
5/21 anonim válasza:
második vagyok :D
Akkor tévedtem :)
oktatóm mesélte h a fia simsonnal 60al ment bicikliúton az meg nem vette észre h mellette megy a rendőr xD kicsit sokallta a 60at és megbüntette
6/21 A kérdező kommentje:
:) Akkor tehát lehet lakott területen belül is meg kívül is menni robogóval kerékpárúton, s csak 20 km/h-val?:)
2010. aug. 26. 14:51
7/21 anonim válasza:
Lakott területen kívül 30 tuti. Belül gőzöm sincs.
8/21 anonim válasza:
20km/h, de szívességet teszel a kerékpárosoknak, ha a rendes utat használod...ott negyvennel mehetsz.
9/21 anonim válasza:
Mondom, hogy 30! Nem fogjátok fel?
10/21 anonim válasza:
Első vagyok
Az én válaszom pontos!
20 km/h lakott terülten kívül-belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!