Apukám idős, kellene neki valami autó ami magasabb, nem a földön ül vele, most sajnos egy Ford Galaxynk van, de már három hónapja hetente visszük szerelőhöz mert fogy a hűtővíz vagy kilyukad a hűtővíz cső. Szerelő azt mondta 300 ezerért megveszi. Nagyon mellette vagyok, hogy eladjuk és vegyen apukám egy WagonR+ járművet, de a dereka nem bírná, tudom, mert nem lehet nagy különbség az én kis Swiftem és ama Suzuki között, úgy vagyok vele, hogy ez a Galaxy is túl komoly autó és meghagynám a gazdagok hóbortjának a normális autókkal való közlekedést, igen nekem már egy 20+ éves Galaxy is normális, mert kényelmes , de csak ennyi amúgy egy szenvedés ilyen korban fönntartani egy amúgy anno drága autót. Szóval valami ajánlás kéne, hogy mi legyen, van rá 400 ezer forintom plusz átírás meg szerviz, én autómat 5 éve 100 ezer forintért vettem és csak eddig 200 ezret költöttem szervizbe ami tartalmazza a 80 ezer forintos küszöb cserét.. 2 éve nem látott szerelőt olajat én kicserélem. Csak ez egy Swift, indul, tankolod nincs elvárás.
"Nagyon mellette vagyok, hogy eladjuk és vegyen apukám egy WagonR+ járművet, de a dereka nem bírná, tudom, mert nem lehet nagy különbség az én kis Swiftem és ama Suzuki között"
Ilyen szempontból kényelmesebb a WagonR a Swiftnél. Nekünk is van a családban nehezen mozgó szülőnek (hölgy ráadásul)
Új korától tulaj, se szervó, se klíma, de megszokta :) Kisvárosban és környékén teljesen megfelel neki. Szüleid mit szólnának egy komfortosabb autóból átülni?
A másik, hogy nagyon elszálltak a használt autó árak, főleg ezek az olcsó idős karantén túlélő autók. 400 ezerért legyen alaposan átnézve, a rozsda ezeket sem kíméli.
2021. jún. 27. 19:39
2/7 anonim válasza:
Azért a ford mint "normális" autó:D
a ford szarabb mint a suzuki
Mint ahogy a ti példátok is mutatja:)
400 ezerért a wagonR ami belefér
Kicsit többért van ignis
De ha neked a ford a "normális" autó akkor a Ford fusion-t nézd meg, az is magas üléspozicióval bír, viszont öregen az is a szervízeket fogja látogatni...:)
2021. jún. 27. 20:01
3/7 anonim válasza:
Swift verhetetlen
2021. jún. 28. 09:24
4/7 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már ezeket az igénytelen, szétrohadt, guruló koporsó Swifteket, amikor ennyiért is vannak már normális autók. A Ford Fusion az egyik legmegbízhatóbb típus, és öregen sem gyakori vendége a szervizeknek, egyszerű, nem tele elektronikazott kocsi. Vagy a műszaki ikertestvére az első generációs Mazda 2...
2021. jún. 28. 16:02
5/7 anonim válasza:
A Galaxy/ Sharan páros viszont tényleg egy műszaki rakás fhosok...
2021. jún. 28. 16:03
6/7 anonim válasza:
4 irigykedsz kis majom? Verd ki a mini banánod
2021. jún. 28. 20:21
7/7 anonim válasza:
Ford tényleg az egyik legnagyobb név az autóiparban, na. Nem kell ezen összeveszni, valaki meg egyiket sem venné, mit tudok én, csak az Alfa Romeo-ot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!