Érdemesebb inkább magasabb futásteljesítményű autót keresni?
Persze!
Jelenlegi autómat 263 000 km-rel vettem meg.
Most 305 000 km van benne, semmi jelentősége.
A vásárláskori állapotában akár 400 000 km-rel is megvettem volna.
Mert általában autópályán használták stb..
https://www.youtube.com/watch?v=3Qwi8nAbNi4
Gondolom, már láttad a videóit.
Ha egy autot javarészt autopályán használnak nyugodtan ellehet felezni a kilométert.
Nincs hideginditás se kátyúk a motor es alkatrészei nem tudnak kopni . Vettem 1000 000 km el Volkswagen Craftert (ismerőstöl ) váltosofőrökkel jártak angliaba . Most 1400 000 van benn egy porlaszzot es egy csapagyat kellet csak cserelnem
Első az állapot
Azért is mivel lehet egy 300ezret futott kocsi jobb állapotba mint egy 150ezret futott, ha úgy használták.
Meg sok a tekert kocsi. Persze nem feltétlen, ha egy 15éves kocsiba van 100e km az is lehet valós. Le kell kérdezni (ezért érdemes magyarországi autót választani)
Páran írtátok hogy nem nagyon lehet tudni hogy autópálya vagy városi használat volt-e inkább.
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy a hűtőrács állapotában valamennyire következtethető: ha már 100.000 körül is szét van verve a hűtőrács a bogaraktól, apró kavicsoktól, akkor jellemzően autópályás alanyról beszélhetünk.
Vagyis bizonyos keretek között (és km alatt) minél jobban szét van verve a hűtőrács, általában annál jobb vételt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!