Második autót érdemes tartani? Van egy 7 éves Mazdám, nagyon szeretem, nem adnám el semmi pénzért, de sajnálom minden nap használni, munkába járni vele, vagy lótifuti autónak.
Gondoltam veszek egy régi Daewot, vagy Suzukit munkába járós meg szaladgálós autónak, de sokan lebeszéltek róla, mert csak plusz költség, stb... Ami azt illeti nekem nem okozna gondot a plusz költség, inkább fizetek 2 autó után, minthogy a nemrég vásárolt 7 éves autómat használjam nap mint nap. Nekem ez az autó egy szerelem, persze nem csak nézegetni szeretném, de munkába járásra meg csak a sarki boltba kiugrásra nem szeretném elővenni. Van egy garázsom is, bőven elfér benne, egy régi Suzuki meg nyugidtan állhat minden nap a szabad ég alatt.
Csak én gondolom ezt túl, vagy más is tart szaladgálós autót a szerelme mellé?
Nyilván pusztán a számokat nézve nem éri meg, egy tucatautó mellé egy másikat meg pláne nem.
De ha a lehetőségeidhez mérten van egy olyan autód, amit kímélni akarsz, hosszabb távon megőrizni az állapotát, akkor lehet másodikat venni, eltéve ha elbírja a kassza.
Másik lehetőség, ha szükség van rá. De akkor meg nem megéri/nem éri meg kérdéskör már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!