Autóponyva. Ez hasznos vagy ártalmas az autónak? Személyes tapasztalataid? Érdemes autóponyvát használni? Előnyök, hátrányok?
Miért ártana neki? Nem a legolcsóbbat kell megvenni.
Van olyan belső borítású, ami nem karcolja össze. 20 ezer forint felett van az ára, de egy telifény minimum 300e Ft.
"Miért ártana neki? Nem a legolcsóbbat kell megvenni."
Azert árt neki mert a ponyvával nem tudod hermetikusan lezárni,meg be alá a por,kicsapódik a pára ami aztan el sem tud parologni stb stb......nem veletlenul mondjak,hogy a legrosszabb amit tehetsz ha leponyvázod a nem hasznalt autot,mindegy milyen belső boritasa van
"...ha leponyvázod a nem hasznalt autot..."
#1-es vagyok. Ez igaz a nem használt autóra! (A kérdésből nekem nem derül ki, hogy erről van-e szó.) Ha nem használtam volna, én se dunsztoltam volna be egy "zacskó" alá hónapokra. Az én esetemben legfeljebb 3-4 nap volt, amennyit egyhuzamban ponyva alatt volt az autót. Közben meg 250-500 km-es utak.
Semmi értelme, ahogy előttem írták.
Egy esetben lehet létjogosultsága, ha egy száraz, tiszta autót, hosszú időre le akarsz rakni egy zárt, száraz helyen. Mint a pajtaleletek amik felbukkannak a neten. De akkor megint nicns sok értelme, mert csak szálló portál védené. 20-30 éves távlatban meg felesleges gondolkozni
#4 vagyok, Donnie Brasco-nak
Az autók témakörben igen sűrűn hozzászólsz, ahogy Én is. Viszont nem mindig értek egyet a leírtakkal. Most sem.
Említetted a hermetikusan való lezárást. Az ismeretségi körömben az ilyen fel sem merül. Saját OT-s autómat is ponyvázom, és nem tapasztalom a fenti hátrányok egyikét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!