1/16 anonim válasza:
Ha nem kapnak el érte, és nem büntetnek meg, és vezettél már motort akkor igen
2/16 anonim válasza:
Én ugyanezt mikor vettem 2 év robogozás után akkor az első kanyarban eldobtam. :S Vácin átbukni a szembejövő sávba nem volt túl jó érzés. elösször valami 510es robogt vegyél szerintem, autó után a váltás is furcs lesz nagyon!
4/16 anonim válasza:
Nekem 2002-es full idomos változat volt. Első mocinak vettem, sajnos elég hamar ledaráltam róla az idomokat. Sikerült 2 alkalommal is eldobnom. Most R1-el nyomulok, de a robogós korszak kellett volna az NSR előtt...
5/16 A kérdező kommentje:
Látom inkább egy kisebbet ajánlanátok :(
Amúgy ez mennyit fogyaszt kb?
4 liter körül hallottam, de volt aki mondott 6-7 et is
2010. aug. 26. 14:22
6/16 anonim válasza:
mindkettő jót mondott mert ha nem húzod neki elmegy az 4el is de ha örökké kipörgeted 9-10ezerig benyeli a 7L-t is. attól függ h használod. enyém is 125 2t az csak 4.5l eszik kb. de én nemis húzom annyira.
Első motornak nagyobb motornak jólenne én simsonról ültem át egy 125 2ütemű motorra de ésszel mentem és sosem dobott le. ha ledob leporolod magad és visszaülsz! :D
7/16 anonim válasza:
ja igen. és csak akkor válaszd őt ha már tudsz váltani v motoroztál életedben mert ha nem akk ez nagy falat lesz kezdésnek!!
8/16 anonim válasza:
B kategóriással nem vezetheted. Legfeljebb 50 ccm-ig!!!
9/16 A kérdező kommentje:
125/50-es, tehát a rendőr úgy fogja tudni, hogy 50-es...
2010. aug. 26. 17:14
10/16 anonim válasza:
Biztos vagy benne? a rendőr se hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!