Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én kapok dührohamot az...

Csak én kapok dührohamot az autópályan előző kamionosoktól?

Figyelt kérdés
Naponta közlekedek az m1-en és kezdenek tönkremenni az idegeim. Bőven van 110-el előzgető traileres is, de a kamionos előzések borzasztóak. Sokszor kivágnak az ember elé, nem győz fékezgetni,aki 140-el,vagy normális tempóban halad. Pénteken 3 csinálta egymás után, ott idegösszeroppanást kaptam. Szerencsére láttam már, hogy csinált a rendőrség drónos akciókat. Lehetne belőlük több, vagy gyakrabban ellenőrizhetnék ezt, minél több birságot ki kell szabni.
2021. jún. 19. 17:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

...és ekkor szokott jönni Giovanni Antonelli, olasz fuvarozó, aki ügyesen kikapcsolja a limitert az 560 lóerős Iveco Stralisában, majd a kocsi elején lévő szumma 2 kW-nyi fény villogtatásával 150 körül tol maga előtt.

Szóval szeretnék Olaszországban kamionos lenni. :)

2021. jún. 21. 20:41
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

41es

Igen, Olaszországban ez mai napig előfordul.

2021. jún. 21. 22:23
 43/47 anonim ***** válasza:
63%

nem akarok bunkó lenni, de egy kezemen meg tudom számolni, hány értelmes, kulturált kamionossal találkoztam. 90%uk ostoba tahó, így nem csoda, ha autópályán sem tudnak viselkedni.

St22lacika sem egy lángész, de rohadt nagy az arca, ide meg évekig írogatott vmi Hakapeszi. ő is ritka ostoba ember volt, csak nyomta a fideszes propagandát.

2021. okt. 25. 20:25
 44/47 anonim ***** válasza:
23%

43as

Hát nem is lehet mindenki olyan kultúrember, mint te.

2021. okt. 25. 21:50
 45/47 anonim ***** válasza:
10%

Annak a 90 százaléknyi "ostoba tahónak" több képesítése van, mint az emberek nagy részének akármikor is lesz.

2021. dec. 5. 20:27
 46/47 anonim ***** válasza:
52%

45:

és vajon a képeseitéseik közül van olyan, ami nem jogosítvány, vagy nem a vezetéshez kapcsolódik?

ezek a képesítések egyenértékűek mondjuk egy mérnök végzettséggel?

egyenlőségjelet tehetünk sok végzettség és intelligencia között?

mellesleg ezek a sokképesítéseshatalmas zsenik miért nem képesek 10-20 év után egy értelmes mondatot összerakni legalább angolul?

2021. dec. 5. 20:44
 47/47 anonim ***** válasza:
Összetudnak rakni egy értelmes mondatot, csak a hozzád hasonló "sokképesítéseshatalmas zsenik" tanúbizonyságot téve felettébb magas intelligenciájukról azt csinálják amit értelmes ember nem: általánosítanak.
2021. dec. 5. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!