Csak én kapok dührohamot az autópályan előző kamionosoktól?
Aki "dührohamot" kap vezetés közben, atttól el kellene venni a jogosítvány!
Bosszantani mindenkit bosszantanak az elözös kamionok, de egy normális ember nem kap dührohamot!
Szerintem épeszű ember idegösszeroppanást kap, amikor naponta több száz km-t közlekedik oda-vissza és napi 10 ilyen idióta román,bolgár, meg jó sok magyar van.
Jobban oda tehetné magát a rendőrség.
Bolond vagy. Nem az idő számít..
140-ről 90-re fékezni naponta nagyon sokszor elég bosszantó.
Bár szerintem te 110-el autókázól,mások szeretnek haladni.
Egyébként meg előzési tilalom van a kamionoknak, tudtad?
Hagyjuk ezt bolondka. Ha idegesít az, hogy mások is vannak a forgalomban, akik ne adj isten szabályokat szegnek meg, akkor nincs helyed az utakon. Abban meg nyugodt lehetsz, hogy közel annyit nem vezettél életed során, mint én. Úgyhogy hagyd meg a butaságaidat másnak. A dührohamos hiszti Krisztiknek nincs helye az utakon. Menjetek vonattal, az a nektek való.
Kamion nem előz. Aki így tesz, az dögöljen meg.
Nem mindenki ér rá tötyögni,erről ennyit.
A magadfajta dührohamos hisztisek is megdögölhetnének már az útról, mert nekem meg belőletek van elegem. És de, ha kimész a forgalomba, akkor ráérsz, ha nem bírod agyilag, akkor tömegközlekedés. Énis van, hogy később érek oda, ahova a többi közlekedő miatt, de ez van. Bár, a magadfajta sötét szaroknak ezt hiába magyarázza az ember.
Nem érted? Aki már előzésben van és utolérem,azt megvárom...ha személyautó,vagy kisteher,mehet tőlem akár mennyivel.
De a kamion nem előz. Velük szemben zéró tolerancia van. A rendőrök is jobban ráfeküdhetnének erre. Ezt így érted?
Te nem érted te retardált. Az előz, aki elkezd előzni te szerencsétlen. Az, hogy szabálytalan vagy sem, az nem a te dolgod. Ha megbírságolják, majd így járt. De te vagy elviseled, vagy ha nem bírod, akkor menjél vonattal te szerencsecsomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!