Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudhatom hogy jó e?

Honnan tudhatom hogy jó e?

Figyelt kérdés

Turbó vásárlás elött állok. 1.9tdi 1Z 90 lovas motorhoz szeretném.

Munkába járós autó szóval gyári újat nem terveztem venni elég a bontott is.

Állítások szerint hibátlan a turbó....

Van valami tipp mielőtt megvenném hogy mit figyeljek meg rajta? Tudom a bevizsgálás lenne a legjobb, de az eladó nem akarja elküldeni sehova mert egyszer átverték vele. (nem kamu, az enyém lett volna amivel átverték)

Ha tudtok tippeket adni nagyon megköszönném

2021. jún. 18. 10:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"mert a kettő közül egyik válaszban sem hangzik el az, hogy gyári turbóról lenne szó. Mivel a kérdés alapvetően bontott turbóról szól, ezért 10-ből 10 kitűnő szövegértéssel rendelkező személy azt mondaná, hogy a #3 és #4 válaszok egyaránt bontott turbóról beszélnek"

3-as vagyok. A válaszomat olvasd el mégegyszer. Úgy kezdődik hogy "Nem."

Ebből egyértelműen következik, hogy egy ELDÖNTENDŐ kérdésre ragáltam. Arra (ami az eredeti kérdés volt) hogy hogyan lehet eldönteni, hogy jó-e egy turbó, nyilván nem értelems válasz az hogy n"em". Eldöntendő kérdés pedig egyetlen egy volt, az amit a kérdező hozzászólásban tett fel, és az ÚJ turbóra vonatkozott.

2021. jún. 20. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!