Minek tudható be a motortérből eredő hang újbóli megjelenése?
1.2-es twinport Opel Corsa, 2006.
Egy hete a hosszbordás szíjat kicseréltettem, kapott egy teljesen új szettet, mert az "susogó", csiripelő hangot adott ki. A csere után a hang abbamaradt, teljesen csendesen pörgött az autó.
100 km levezetése után ismételten kezd kiújulni a probléma, pedig teljesen új alkatrészt tettek bele.
Jelenleg abban a fázisban van az autó, hogy még csak susogó hangot hallat. A hang olyan jellegű, mint mikor kézi csiszolópapírral fát csiszolnak.
---
Az elképzelésem a következő:
Szerintem az a helyzet, hogy nem a hosszbordás szíj adta ki a hangot. Nem nagy baj igazából, mert eleve cserére szorult az alkatrész. Mikor a szerelő kicserélte és kipróbálta, akkor valamiért nem adott hangot, puszta véletlen lehetett.
---
De akkor szerintetek mi a probléma?
Ezt követően fog megjelenni szerintem a csiripelő hang. Legalábbis az első alkalommal is így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!