Most már elketronikus/hybrid-es autók után már motorokbiciklikre is ez vár?
Most nem azért,ha mostan kb:Minden új autó legalább hybdri-des,és utánna a motorokra is ez vár?
Mi a véleményetek hogy már motokrokra is át terjed ez a "trend"?
Átmenetileg.
Utána már csak elektromos motorok lesznek. Illetve lesz pár különlegesség belső égésű motorral, de olyan árcédulával, hogy az átlagmotoros válassza inkább az elektromost.
4
Nekem van kicsi diszlexiám,hát most egy diszlexiástól mit vársz?
A motorosok az autósokkal ellentétben egyáltalán nem vágynak villany hajtásra. Nemes egyszerűséggel azért, mert a motorozás élmény és réteg jármű. A robogók más téma, azokból tuti lesz elektromos, de a rendes, élményt nyújtó motorok valószínűleg sose lesznek villanyok teljesen. Motor esetében nem játszik az, hogy a villany jobban gyorsul, mert bármelyik benzines megindul ugyanúgy és kell a hangélmény, kell a váltás élmény, satöbbi.
Autósok terén is az élmény autósoknak sem kell villany, csak míg autósok között ez az arány köbö 1%, addig a motorosoknál ugyanez 100%. A legtöbb embernek az autó csak egy közlekedő edény, míg a motorosnak egyik motor sem az (jó, de a robogó, de mondom, az más téma, igazából akinek olyanja van, az nem is motoros, hanem csak tetszik neki, praktikus, aztán azért van neki az, de nem azért, mert kanyarokat akar vadászni meg mert 3 másodperc alatt 100-on akar lenni).
Úgyhogy nem kell félj, jó kis Suzuki, Yamaha meg satöbbi benzines motorok örökké lesznek, én aszondom. Egyszerűen nem fogják venni a villanyt, mert csak kevesebbet ad, drágábban.
"Nekem van kicsi diszlexiám,hát most egy diszlexiástól mit vársz?"
Egy diszGRAFIAs nem így ír, te csak egyszerűen nem tudsz helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!