Milyen hajtású autókat vennétek az alábbiak közül. És miért?
Hybrid
Hidrogén
Benzin
Dízel
Villany
Gázos
Hybrid vagy Benzin.
A hybrid gazdaságos, és főleg, ha olyan autóról van szó, akkor elég sokat lehet élvezni az elektromos autó előnyeiből, viszont nincs hatótáv probléma, nem kerülsz kiszolgáltatott helyzetbe, vontatni is rendesen lehet vele, (sajnos fordítva már szerencsétlenebb a helyzet) plusz én szeretem, ha van egy kis hangja az autónak.
Benzin pedig "szenvedélyből".
Villany egyelőre városon kívül nem alternatíva.
Dízel még mindig simán jó, bár a várost nem szereti annyira. Ezzel is kibékülnék egyébként, főleg ha sok hosszú távot mennék.
Gázosnak túl sok hátránya van.
Hidrogén nem értem hogy került bele a listába. Majd sok sok sok év múlva talán.
Hidrogénen kívül bármelyik.
Nyilván az igényektől és a lehetőségektől függően.
Benzin, mert számomra fontos a vezetési élmény, így olyan autót is vettem, ami erre van kihegyezve, az pedig érthető módon benzines is.
De ha csak közlekedő edény kellene, akkor elektromos, mert amúgy tetszenek és nekem elég a hatótávuk.
Villany.
Vezettem elektromost, nagyon kényelmes, ezután már csak olyat veszek.
Ahogy most használom a kocsit, arra csak a dízel.
Mellé, hobbi autónak valami izmos benzinest.
Ha változnának az életkörülményeim, akkor esetleg tiszta villany szóbajöhetne, ha megmarad mellé a fentiekből valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!