5millioig milyen sportosabb autót vennetek maximum 8-8.5liter átlag fogyasztással ti mit vennetek?
Vásárolni szeretnek a közeljövőben egy autót, ami jól is néz ki, egy picit sportosabb, de 8 liter közelében legyen a fogyasztás
Ti mit vennetek?
Én mindenképp egy használt HONDA Civic 2.0 Type-R (2007-2008)-t 200 lóerő körül mozog,mozgékony,jó vezetni,keveset eszik...szerintem ennél nem kell több.
Ennyi pénzből pont találnál is szerintem jó állapotban lévőt.
Én egy Alfa Romeo Brerát vettem.
Már előtte is tunningolva volt a kocsi, én elvittem egy tunning céghez.
Elektronikát átírták, turbónyomás felhúzva, kb 350 lóerőt tud a kocsi.
Olyat tölt 100-nál mikor ledundizom, hogy a mellkasom belesüpped az ülésbe.
nem egyszerű kérdés, mert az 5 millió pont az a kategória, amikor még szíved szerint rádobnál +2 millát hogy az igazán jó darabok között tudj válogatni
ennek fényében ha a sedan forma tetszik, szerintem a BMW M3 eléggé jó opció lehet ebben az ársávban... én SZVSZ a két ajtós spot coupe formát szeretem, meg egyébként sem vagyok egy BMW fan, de ezek a sedanok szépek
(7 folyt)
amúgy meg ja, fogyasztást szerintem is engedd el, vagy akkor legalább ne 8 liternél keress, hanem inkább 10-11 körül
Én egy M-pakettes BMW 325/330d-t vennék, vagy egy Audi A4 3.0 V6 TDI S-linet
Azokba is van menetteljesítmény, de ha nem taposod neki még megáll ennyiből a fogyasztás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!