Mi a velemenyetek a dizeles autokrol, vennetek ma olyat?
Vettem, már kettőt is.
Ha így megy tovább a világ, ahogy most, akkor a következő is jó eséllyel dízel lesz. (Hacsak nem kapok cégautót, mert akkor benzines, játszós autó lehet helyette)
Én szeretem a dízelt, a nyomatékosságát, hogy nem kell visszaváltani, nem kell forgatni, nagyobb tempónál is relatív csendesen suhan. Na meg ha nyomom neki se megy 6 liter fölé a fogyasztás.
2018-ban vadonat új biturbós Euro6-os dízel autót rendeltem, most is ezt használom.
Ma is vennék ilyet, de kizárólag arra a felhasználásra, amire én használom: 90% autópálya, több száz km-es utak. Városhatáron belül szaladgálni nyilván nem ilyet vennék. Arra ott vannak a hibridek. Vagy ha valaki nagyon árérzékeny, akkor ott vannak a régebbi egyszerűbb benzinesek. Szóval erősen felhasználási módtól függ, hogy ma mit vennék.
Önmagában a dízel-hiszti engem sem hat meg. Az Euro6-ossal szerintem elég sok helyre behajthatok. Régebbi dízelekkel néhány nyugat-európai nagyváros belvárosainak bizonyos körzetébe nem. Na bumm, az én szempontomból ez nem sok vizet zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!