V. Generációs Toyota RAV4 hybridfogyasztás?
Sziasztok! Érdekelnének a tényleges fogyasztások az új generációs Rav4nél. Első olyan autóm lenne, amit újan vennék, nagyon sok minden mellette szól, a fogyasztás illetve tényleges tapasztalatok érdekelnének. Nem szeretnék zsákba macskát venni (sajnos hallottam rossz fogyasztásról is, nem tudom ez mennyire valós..)
Rav4 2.5 hybrid automata benzines érdekelne elsősorban. :)
fuelly.com
de általában: hibridek fogyasztása városon belül jó, azon kívül rosszabb egy sima benzinesnél. Egyébként, ha ez fontos kérdés, nem SUV-ot vegyél, mert mindig rosszabb lesz, mint egy kombié, ami egyébként ugyanolyan tágas.
Szia!
10.21 l/100km jelenleg az enyém, 1822Km után.
Én márciusba kaptam meg, 3000km átlaga 4,8l/100km.
2,5 hibrid FWD BE.
Mivel még új nem űzöm, és amúgy is úgy vagyok, hogy minél tovább tartson az út, mert kiszállni se akarok belőle. ;-)
Autópályán szinte alig járok.
Ha rátévedek, akkor 6,7l szokott mutatni a fogyasztásmérője 120-as tempónál.
Egy 270km-es országúti, helységeken átvezető utam során 4,4l/100km jött ki úgy, hogy 80-nál nem sokszor mentem többet, és betartottam a seb.korlátozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!