Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault CLIO Intens TCe 90...

Renault CLIO Intens TCe 90 vagy Suzuki Ignis (Hybrid) GLX CVT 2WD?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és érdekelne a véleményetek a kérdésben leírt két típussal (esetlegesen felszeretségi szinttel) kapcsolatban. A gépjárművet elsősorban munkábajárásra, illetve évi legfejebb 25 alkalommal hosszabb (országon belüli, valamint nemzetközi) utak alkalmával venném igénybe. A kedvező fogyasztás, városnon pelüli praktikus méret (parkolás) és az árukhoz képest megas felszereltségi szintjük miatt merült fel ez a két tipus. (Csak automata váltós autó jühet szóba.)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2021. máj. 19. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Swift ha hosszabb távra tervezel.

Cliot ha hosszabb távra de nem sajnálod a pluszt amit rájöltesz a minőségibb utazásért

2021. máj. 19. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
A Suzuki Swift GLX felszeretlséggel és a Renault Clio Intens felszeretséggel közel azonos árban kapható. Párszázezer ft a különbözet, vagy a fenntartásra érted a plusz pénzt?
2021. máj. 19. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez az Ignis egyáltalán nem jött be. Elől nekem kicsi volt (188 cm), hátul végképp, csomagtartóról ne is beszéljünk.

A Swift mindenben jobb választás mint az Ignis szerintem. (kicsivel nagyobb autó)

1.4 T -vel volt tapasztalatom az szerintem elég vagány volt. 1.2 Dualjettel nem volt dolgom de a CVT + az a ~104? nm nem annyira meggyőző nekem.

Én inkább a Renault-t választanám, forma is jobb, kényelem is viszonylagosan több.

Bár a Swifttel sem járhatsz kifejezetten rosszul.

2021. aug. 2. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Végül melyik mellett döntöttél?
2022. jún. 16. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!