Renault CLIO Intens TCe 90 vagy Suzuki Ignis (Hybrid) GLX CVT 2WD?
Autóvásárlás előtt állok és érdekelne a véleményetek a kérdésben leírt két típussal (esetlegesen felszeretségi szinttel) kapcsolatban. A gépjárművet elsősorban munkábajárásra, illetve évi legfejebb 25 alkalommal hosszabb (országon belüli, valamint nemzetközi) utak alkalmával venném igénybe. A kedvező fogyasztás, városnon pelüli praktikus méret (parkolás) és az árukhoz képest megas felszereltségi szintjük miatt merült fel ez a két tipus. (Csak automata váltós autó jühet szóba.)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Swift ha hosszabb távra tervezel.
Cliot ha hosszabb távra de nem sajnálod a pluszt amit rájöltesz a minőségibb utazásért
Nekem ez az Ignis egyáltalán nem jött be. Elől nekem kicsi volt (188 cm), hátul végképp, csomagtartóról ne is beszéljünk.
A Swift mindenben jobb választás mint az Ignis szerintem. (kicsivel nagyobb autó)
1.4 T -vel volt tapasztalatom az szerintem elég vagány volt. 1.2 Dualjettel nem volt dolgom de a CVT + az a ~104? nm nem annyira meggyőző nekem.
Én inkább a Renault-t választanám, forma is jobb, kényelem is viszonylagosan több.
Bár a Swifttel sem járhatsz kifejezetten rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!