Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fővárosba költözés miatt...

Fővárosba költözés miatt automatára váltani?

Figyelt kérdés

Pár hetet már jártam be melózni és elég hamar meguntam a dugóban araszolgatásos kuplunggal való játékot.

Mennyire okos döntés a jelenlegi autó mellé egy olcsó munkábajárós automatát venni?

Mondjuk egy Swiftet 2-350 körül?

2021. jún. 17. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Èrdemes lehet venni Swiftet, de automata az nagyon ritka...

Èn tavaly augusztusban vettem, 100 km-re tőlem...

250-èrt vettem, ugyanennyi rá is ment....

Kasztniztattam, lámpákat cserèltem, akksi, vezèrlès, egyèb előforduló hibák javítása, műszakiztatás, stb.

Ès mèg hátra van, hogy hűtőt, termosztátot, önindítót kell cserèlni, kell rá nyári szett gumi, váltót fel kell űjítani, amit nem csinál meg minden sarki szerelő....

Szvsz számolj rá, hogy költeni kell rá.

Amúgy 1.3-ast vegyèl, az 1000-es automata lópikula, ha ki kell vele menni a városból.

2021. jún. 17. 22:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Van másik autóm.

Volt már ezres automatam de nyilván jobb lenne az 1.3

Budai oldalon lakok egyébként és itt is van a munkahelyem, órás dugóban még nem voltam szerencsére sőt többnyire amerre megyek azért folyamatos a gurulgatás legalább de ezt is meguntam kézi váltóssal.

A kézi váltós autóm marad ha nyaralni megyünk vagy vidékre rokonokhoz.

2021. jún. 18. 00:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet Te nem vagy annyira igényes, ugye szaladgálós kocsinak kell, van is másik kocsid, akkor Neked lehet nem kell rá annyit költeni mint nekem.

Én pont tegnap szaladtam rajta végig, amik gyengélkednek rajta, azt kiakarom cseréltetni, mert nem akarok hetekre autó nélkül maradni.

2021. jún. 18. 07:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
11 lehet azzal is autópályázni csak ne a belső sávban menj hanem jobbra lehúzódva, matizzal is ment igaz 80 kmh felett nem nyomtuk mert felborul a széltől (sztem az új ingis is ránézésre a kis virsli)
2021. jún. 18. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!